2777
2789
عنوان

جهیزیههه❤

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 18 پست

بزرگا منظورت یخچالو لباسشویی؟؟ 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم مثل یخچال گاز ماشین لباسشویی اینا.سرویس چوبمم سفیده  قابلمه هام میخام رنگی بردارم چه ...

اره اینا سفید قشنگتر ولی ریزا سفید بگیری زرد میشه

حالا هر مدلی قابلمه خواستی برداری ببین کدوم رنگش قشنگتر دیگه

نمیشه اینجوری گفت یهو میبینی ی چیزی چشمتو میگیره

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

اینا ک گفتی همه به جمعیتتون بستگی داره. من کل مهمانی ک بخواد بیاد خونه م میدونم ک بیشتر از 12 نفر نمیشه حداقل دو سال اول برا همین یک دست قابلمه سرویس چینس 12 نفره و 6 نفره دم دستی

شکر پاش و سس خوری هر کدوم ی دونه. دو دست پارچ و لیوان ست با کریستال هام. برای برقی تصمیم خوبی کرفتی برقی های بزرگ سفید باشه خسلی بهتره هم آشپزخونه باز تر هست هم اینکه همه سفید ها هم رنگ هستن. من لباسشویی و ظرف شویی و سولاردامم رو نقره ای گرفتم یخچال مجبور شدم سفید بخرم چون هم رنگش گیرم نمیومد و داشت گرون میشد. برقی های ریز اکثرا بدنه شون از پلاستیک هست و پلاستیک سفید بعد ی مدت زرد میشه. همون سیلور بهتره. سرویس اورانوس نخریدم ب جاش سرویس آشپزخانه  لیمون رو برداشتم ب نظرم خیلی شیک تر بود و درب هاش خیلی خوب  کیپ میشن بهداشتی تره بزن سرویس آشپزخانه  37 پارچه  لیمون توی گوگل میاد برات 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم