2777
2789
من ۲ بار گفتم میرم با دوستم کافه با دوستم بودم ولی دوسته دوستمم بود هنوزم عذاب وجدان اونموقع رو دا ...

وای من ی بار ب مامان بابام گفتم میخام با دوستم برم برا بیمه اش،چون تنهاس منم باهاش میرم 

هیچی اقا دوس پسرش از راه دور اومده بود خاستن همو ببینن،البته میخاستن نامزد کنن،بعد ساعت یازده همو دیدن ساعت دوازده باید میرفتیم مدرسه،اون ی ساعتی ک باهم بودن زهر مارش کردم😂😂😂😂😂😂😂😂بعد اخرش ساعت یک برگشتم خونه از شانس بابام نبود فقد مامانم بود ی طور پیچوندمش در جا رفتم مدرسه

ولی اصلا پشیمون نیسم به نظرم خوب کاری کردم نزاشتم حسرتش تو دلم بمونه 😊

مگه سیگار نکشیدن حسرت داره 😢😢😢

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سیگار نکشیدن حسرت داره 😢😢😢

اره دیگه کنجکاو بودم ببینم چطوریه خوبه بده دیدم تلخه میخاسم بندازم دیدم حیفه یه سری ام فاز غم گرفتم رفتم کشیدم نمیدونسم اون تهش و چیکار کنم اخرم بابام اینا فهمیدن ولی به من شک نکردن به  داداش بزرگم  شک کردن 😂😂

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
وای من ی بار ب مامان بابام گفتم میخام با دوستم برم برا بیمه اش،چون تنهاس منم باهاش میرم  هیچی ...

وای خیلی بده 

من دفعه اول با دوستم بودم نشستم پیششون اون دوتا نشستن یه میز دیگه

یه بارم دخترعمومو دوستش با اونا رفتم مجبور بودم

ولی نه حرف زدم و اینکه همش دستم جلو صورتم بود 

کسی نبینم 🤦🏻‍♀️

با نامزدم (قبلا دوس بودیم) رفتیم جاده چالوس به مامانم گفتم دوستم تصادف کرده بیمارستانم اون نگران و من خوش و خرم عذاب وجدان دارم تصمیم دارم بعد ازدواج بهش بگم😂

اره دیگه کنجکاو بودم ببینم چطوریه خوبه بده دیدم تلخه میخاسم بندازم دیدم حیفه یه سری ام فاز غم گرفتم ...

بیچاره داداشت 😢😢😢

خاک تو مخت دیگه تجربه نکنی ها 😝😝😝

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
با نامزدم (قبلا دوس بودیم) رفتیم جاده چالوس به مامانم گفتم دوستم تصادف کرده بیمارستانم اون نگران و م ...

وای منم مث خودت 

ب نامزدم ک قبلن دوس بودیم باهم صبحش رفتیم بیردن براش تولد گرفتم ،ب مامانم گفتم رفتم مدرسه اعتراض نمراتمو بزنم

بیچاره داداشت 😢😢😢 خاک تو مخت دیگه تجربه نکنی ها 😝😝😝

اتفاقا حقش بود 

نه بابا دیگه خودمم بخام نمیتونم گرونه به دردسرش نمی ارزه 😂

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

من یه خاستگاری داشتم خواستم همو ببینیم داداشم گفت پنج دقیقه برو تو پارک ببینشو بیا بازن داداشم رفتیم یه نیم ساعت خونه خالش اگه می فهمید سر هر دو تامونه باتبر میزد   

اتفاقا حقش بود  نه بابا دیگه خودمم بخام نمیتونم گرونه به دردسرش نمی ارزه 😂

😂😂😂😂😂دیوونه