لیدوکائین مدیر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 عنوان سلام به همتوووون لیدوکائینم😁 | مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 51 پست این سایتو دنبال میکردم گاهی ولی به صورت خاموشامروز به خودم زحمت دادم عضو شدمخوشحالم که میتونم نظر بدمدوستتون دارم💋 Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی 1399/06/01 | 14:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 همون پماد بی حسی؟! بله داروی بی حسیه Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 های بیب به لیدوکائینم نیازه تو سایت جای خالیت واقعا احساس میشد☹️ 😅دیگه جام خالی نیست Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
am_delara عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2462 😅دیگه جام خالی نیست نه دیگه فقط باید لیدوکائین 1 و 2 هم بیاد از هر کدوم چن مدل داشته باشیم 🤪😁
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 کدوم لیدوکائین،اونکه مال دندونه یااونکه مال... بلی بلی به خاطر شغلم گفتم در زمینش یه چیزی باشه اسم😅 Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 نه دیگه فقط باید لیدوکائین 1 و 2 هم بیاد از هر کدوم چن مدل داشته باشیم 🤪😁 به امید گسترش شعبه های بعدی😅😁 Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
کاکتوس۷۳ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1623 نه عزیزم آخهاینجایکیگفتدکترین..بخاطراونپرسیدم ۹۹/۹/۹کلیاتفاقایخوببرامافتاده❤🍃شاههَستحُسینپادِشاههَستحُسین...❤🍃وتوپَناییدرهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
my_life_your_life عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 آخهاینجایکیگفتدکترین..بخاطراونپرسیدم بله دکترم متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش و کبد هستم متولد ۱۳۳۱ هستم
am_delara عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2462 به امید گسترش شعبه های بعدی😅😁 تو_میتونی# 😁فقط تو همه تاپیکا یه سر بزن معروف شی🤤
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 بله دکترم متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش و کبد هستم جدی چه افتخاری💙 Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
لیدوکائین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 630 تو_میتونی# 😁 فقط تو همه تاپیکا یه سر بزن معروف شی🤤 چشم تاجایی که بتونم😅😂 Dentistry student👩⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
کاکتوس۷۳ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1623 بله دکترم متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش و کبد هستم وااایراستمیگین😍.میشهیهسوالبپرسم؟؟؟همسرمچکابداده..انگارکبدشچرب..چکارکنهخانومدکتر؟؟گوشهچشمشمزرده..زدمنتنوشتازکبد...چیبخورهخوبه؟؟ ۹۹/۹/۹کلیاتفاقایخوببرامافتاده❤🍃شاههَستحُسینپادِشاههَستحُسین...❤🍃وتوپَناییدرهرپِیشامدبـــَد......❤🍃