2777
2789
عنوان

یاد بگیرید تو تاپیک تشکر کنید

130 بازدید | 10 پست

سلام خیلیاهستن میان مشکلات ومسایلشون رو مطرح می کنن وطرف مقابل صرفا بخاطر درد ودل وحل مشکل کلی،نظر میزاره اخرسرهم طرف تاپیک رو قفل میکنه بدون تشکر،یاد بگیرید همیشه وهمه جا ازکسانی که کاری برای شما انجام میدن تشکرکنید دوست،همسر،خانواده،عالم مجاز،همکار و...اینجوری گره کارتون راحت ترباز میشه🙏

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره گاهی این قفل کردن رو مخه البته خودم بعضی تاپیکام قفلن ولی برای من اونایی قفلن که اگه بحث میشد تعطیل میشد 😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دقیقا موافقم بعضیا حتی لایک هم نمیکنن ادم بفهمه وقت گذاشته خونده☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
دقیقا من یه متن دراز و تا مریخ نوشتم یهو میبینم قفله همه متن هم می‌ره😐🙄

برام پیش اومده برای همین اول میرم اخر تاپیک میبیتم که بازه یا قفل 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

هر کسی به اندازه فرهنگ و شعورش رفتار میکنه

مثلا خانواده شوهر من کلا اهل تشکر کردن نیستن، اوائل خیلی به من برمیخورد اما به مرور برام بی اهمیت شد، الان منم مثل خودشون رفتار میکنم ....مثلا برام یه گونی برنج گرفتن منم یک کلمه گفتم دستتون درد نکنه....دیگه هم هیچی در مورد این برنج نمیگم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

بابا یه لایکی یه چیزی، اینهمه نوشتیم انگار استارتر طلبکاره

یه مشکل دیگه اینکه اینهمه تاپیک در مورد یه موضوع هست خوب سرچ کنید تو همون تاپیک بنویسید

الان ۲۰ تا تاپیک سریال اقازاده  هست باز یه جدید باز میکنن

نی نی یار ها باید به این چیزا رسیدگی کنن اما سپردن به خدا