2777
2789
عنوان

دوستم که خودکشی کرد حامله بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 11688 بازدید | 233 پست
خدابیامرزدتش اماخب کسیکه خودکشی میکنه ازنظر روانی مشکل داره باید خونوداش میفهمیدن ودرمانش میکردن

تو شهرماهم یکی امسال خودکشی کرد مریض بود پول نداش گف خونوادم اذیت نشن اینم حق داشت دیگ قطع امید کردع بود منم بااعتماد ب نفس بالان تاحالا فکر خودکشی کردم ینی روانیم🤔

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص برنج از کجا خریده؟منم میخام😔 الان ینی فوت کرده؟

انقد مرگ با قرص برنج درداوره ،زجر کش میشی ،اول شروع می‌کنه داخل بدنتو از بین میبره بعد میمیره و التماس می‌کنی جونتو نجات بدن اصلا بهش فکر نکن

دارم میگم دیگه ایول ب غیرتش ک نزاشت بچش بدنیا بیاد بعد بفکر طلاق و خودکشیش بیوفته 

فکر کنم بیچاره امکانات سقط و نداشته 

وگرنه اون بچه به دنیا میومد زندگی سختی رو تجربه میکرد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بچه بودیم ینفرازدست شوهرش بااونکه بچه داشت خودکشی کرد وقتی توبیمارستان داشت جون میداد شوهرش بادوست د ...

فقط طفلی بچه هاش آخه چراخودکشی آدم میتونه زندگیشو درست کنه نهایتم لگه نتونست جدابشن😔

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

بعد من میگم از مردا بدم میاد همه میگن نه مردا گلن ، عشقن و از این جور چرندیات 

عزیزم نصف مردا نه همشون مضخرف ان

برای دوستت و فرزنده به دنیا نیامدش ناراحتم 

برای خانواده دوستت به شدت متاسفم 

طلاق# بی ابرویی نیست

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

من خودم توی زندگیم مشکلات خیلییییی زیادی داشتم.

روزهایی داستم ک الهی سر کسی نیاد.

ولی همیشه گفتم تحت هیچ شرایطی خودکشی نمیکنم.

اخرش یه روزی درست میشه.

خودکشی نجات و راحتی نیست.

زجر و عذاب ابدی واره و گناهی است ک بخشیده نمیشود!!!

میگن شوهرش افسردگی گرفته همش سره خاکه نکبت 

شاید داره ادای افسرده هارو درمیاره 

اینجور آدما خوب کارشون و بلدن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
درست نمیشه 😭😔منم کم اوردم

فرار کن. ببین وسط خودکشی پشیمون میشی وقتی درحال جون دادنی. ولی دیگه نمیتونی کاری بکنی. و شاید هم نمردی ولی فلج شدی، مرگ مغزی شدی کور شدی یا... 

بهتریم راه اینه فرار کنی بری جایی که هیچچچچ کس ازت خبر نداشته باشه.نه شوهر نه خونواده خودت. البته اگه سنت کمه، ممکنه شرایطت بدتر بشه بنابراین اول باید کار مثلا تو خونه یه پیرزن مریض که شما مراقبش باشی و جای خواب مطمئن پیدا کنی بعد فرار کنی وگرنه تو دام تجاوز و ... میوفتی. 

پارسال همسرم حالش بد شد بردنش بیمارستان لقمان الدوله خانمی اورده بودن اونجا حدود ۵۵ سال خودکشی کرده بود با قرص اول فکر میکردن سکته کرده تا بفهمن قرص خورده خیلی دیر شده بود بیچاره بخاطر شوهرش چون میزدش خانواده نزاشته بود طلاق بگیره بچه هاش همه بزرگ شده بودن عروسش با من حرف میزد میگفت الان ابرمون میره  همه جا پسراش ودختراش تو ادارهاشون بگن مامانمون خودکشی کرده

ما ازاین مساییل زیاد داریم تو مملکتمون

خدا رحمتش کنه دخنرجوان رو با یه جنین تو شکمش