2821
2789
روز قلمبه شدن شکم منم هست ان شاالله😉👌⚘

منکه کلی امید. داشتم نیم ساعت پیش پری شدم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تلخی گفته؟؟شما توی پستش بی احترامی و یا حرف بدی میبینید؟؟؟؟

اگه وام میدن ماهم بریم بگیریم😊

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
منکه کلی امید. داشتم نیم ساعت پیش پری شدم

امیدوار باشیم💚⚘بازم سه هفته دیگه اقدام جانانه داشته باش

خودمم تازه پریم تموم شده

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
ایشون کلی امید داره  کاش اینو در جوابش نمیگفتی  امیدوارم ماه دیگه مامان بشی ❤️

عزییییییزم😍

من امیدوارم گلم. نگران نباش😘😘😘

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

قانون جذب

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
ایشون کلی امید داره  کاش اینو در جوابش نمیگفتی  امیدوارم ماه دیگه مامان بشی ❤️

ببخشید من در جوابش نمیگفتم؟؟؟متوجه نشدم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
امیدوار باشیم💚⚘بازم سه هفته دیگه اقدام جانانه داشته باش خودمم تازه پریم تموم شده

انشالا که باردار مبشی عریزم

من ۹/۹ تاریخ تولدمه. اگه بهترین اتفاق زندگیم حساب میشه پس وای بر من

چه تفاهمی 😍😍

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز