2777
2789
عنوان

جاری خیلی باکلاس.......شدیداً با کلاسسسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 10437 بازدید | 110 پست
باکلاسی تو خونه ادم هست اگر بخوای با کلاس بشی تنها ادای با کلاسا رو درمیاری و با اینکه خودت متوجه ن ...

منم قبول دارم یه سریا میخوان اداشو در بیارن خیلی خنده دار میشن بیشتر تا با کلاس😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همچین چیزی نیست این هم یه مهارته که اموختنیه

نیستش

من وخواهرم دوتا دنیای دیگه ایم کلا ولی هرکی مارو دیده گفته خیلی باکلاسین 

دوستامونن بیشترشون باکلاسن وهمینطور اقوام

بااینکه زمین تا آسمون فرق داریم

نیستش من وخواهرم دوتا دنیای دیگه ایم کلا ولی هرکی مارو دیده گفته خیلی باکلاسین  دوستامونن بیش ...

حالا چون شما بنظر خودتون بکلاسید فکرمیکنی خونیه؟ نه عزیزم اموختنیه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
باکلاسی تو خونه ادم هست اگر بخوای با کلاس بشی تنها ادای با کلاسا رو درمیاری و با اینکه خودت متوجه ن ...

حرفت درسته یه معلم داشتم خیلی باکلاس بود..عمش رو هم دیدم رفتاراش عین عمش

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧

به نظر من ادمای باکلاس خونگرمن ولی زیاد حرف نمیزنن

با وقار و متین و سنگین اند

لوس و جلف نیستن

دوست صمیمی ندارن و باهرکسی دوست نمیشن

و در عین حال به هیچ آدمی از بالا نگاه نمیکنن و غرور بیجا ندارن

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
نیستش من وخواهرم دوتا دنیای دیگه ایم کلا ولی هرکی مارو دیده گفته خیلی باکلاسین  دوستامونن بیش ...

هر کس میتونه با کلاسی رو یه جور بروز بده

مثلا یکی با کلاسی تو گفتارشه

یکی تو شیکپوشی

اگر من بخوام مثل شما با کلاس باشم فقط یه مقلد میشم

حالا چون شما بنظر خودتون بکلاسید فکرمیکنی خونیه؟ نه عزیزم اموختنیه

نیستش 

قشنگ خانوادگی وفرهنگیه

اونام  فیلم و ادا س هیچکس باورنمیشه

اصلا هم لازم به ظاهر سازی نیست

خیلی ساده است 

چمدونم من ک اینطوری نظرم

شاید غلط بگم نمیدونم🤷🏻‍♀️

نمیدونم چرا حس خوبی نسبت ب با کلاسی ندارم،با کلاسی آموزشی!! نمیگم بده ولی یجوریه انگار هدف فقط نمایشه ابراز وجود،یه خود بزرگ پنداری ،یه جور جدا کردن خود از بقیه،خوب جلوه دادن...چون این مدلی ذاتی نیس بنظر مثبت نیس حسش

نگاه منفی بیشتره بهش تا مثبت ،مدام میگن طرف معذرت میخوام همش داره چسی میاد کلاس میذاره و ...

دعوام_نکنید# لطفا حسمو گفتم وگرنه بدم نمیاد 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
حرفت درسته یه معلم داشتم خیلی باکلاس بود..عمش رو هم دیدم رفتاراش عین عمش

من دختر خاله ام خیلی بی کلاسه 

بعد خانواده شوهرش به شدت با کلاس

مثلا دختر خاام تو جمع اونا سعی میکنه با کلاس باشه حتی با کلاس عغذا بخوره ولی خیلی مصنوعی میشه 

نیستش  قشنگ خانوادگی وفرهنگیه اونام  فیلم و ادا س هیچکس باورنمیشه اصلا هم لازم به ظاهر ...

اینکه ادم فروتن باشه یکی از اصلیترین اصول باکلاسیه😊

پس دیدی شما زیادم باکلاس نیستی و زیادم خونی نیست.

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

همسرم ی زندایی داره اوووف از لحاظ اخلاقی متنفرما ازش خیلی خود پسندو معرور و افاده ایه ولی رنگ موی عالی موی مرتب ارایش ملیح همیشه داره و لباسای بشدت شیک و گرون اندامشم عالی نیستا ولی هرچی میپوشه و میخره درجه یک و از گرونترین مغازه های شهره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

منم با کلاس نیستم ولی خواهرم تو جمع از من با کلاس تره

من سریع صمیمی میشم و بگو بخند میکنم و سبک بازی😐

ولی خواهرم کم حرفه...رفتاراشم سنگین تره

اما خب بعضیا منو بهتر می بینن

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد