2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین 😳😱😱😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 115 پست
ههههه😏😏😏😏😏😏😏جالبه اینم ته اوسکولا بود همیشه تنبل کلاس... 

یه مورد دیگه ام داشتیم اون وضعیتش از این بهتر بود ولی بازم در حد رشته های تاپ نبود واقعا...اونم با همین سهمیه داروی تهران آورد ...یه خواهر دیگه ام داشت که خواهرش با سهمیه دندون بهشتی میخوند😏

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم اگه داشتم الان استخدام بودم من پدرم جانباز ۱۵ درصده ولی اشناهای ما با این سهمیه بزور ازادم ...

البته چند سال خیلی عالی شده سهمیه ها چند سال پیش هم بودا ولی نه در این حد... آره اونا حال نداشتن کنکور بدن حتما همه رو منفی زدن 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
آخه باباش سالم تر بابا من و توعه یه ترکش کوچیک که هیچ تاثیری نداشته براش... 

بیخیال دنیا پراز ناعدالتیه اینم یکیش خدا بزرگه همه چیو میبینه اینکه من سه ساله برایه رشته پزشکی و دندون توشهره خودم نه تهران نه شیراز دارم جون میکنم ویکی با این سهمیه ها بدون هیچ تلاشی میره دانشگاه

یه مورد دیگه ام داشتیم اون وضعیتش از این بهتر بود ولی بازم در حد رشته های تاپ نبود واقعا...اونم با ه ...

از خودم بخوام بگم که مثلا همیشه نفراول بودم تو مدرسمون

ولی تهش پرستاری دانشگاه تهران آوردم که مطمئنم اگه سهمیه داشتم خیلی راحت میتونستم برم رشته های تاپ😶

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍
اتفاقا تو یه تاپیکی همین بحث بود تقریبا یه هفته پیش این سهمیه ای ها انگ بی غیرتی و مرد نبودن ب بابا ...

😏😏😏😏حتما همسایه ماهم که تو شهر بوده داشته رو میشده بمب میزنن زخمی شده هم کار خاصی کرده پسراش همه از صدقه سری باباجونشون پزشک و دندونن😏مهم اینه حرومه حالا خودشون رو با هرچی میخوان گول بزنن ما که راضی نیستیم... مثل اینه برا خدا نماز بخونیم بعد استغفرالله از خدا طلبکار باشیم و فحش بدیم چرا ارزومو برآورده نکردی پس ما که نماز خوندیم 😏😏😏😏

چطور راحت این حرفو میزنید من کاری ندارم که تو کنکور باید برداشته شه اما بابای خودم ۱۵ درصد شیمیایی ه ...

بابای شما رو من کاری ندارم بابای دوستم رو از بچگی میشناسم که سالمه... خیلی ها هم یتیم اند... هیچ سهمیه هم ندارن یا خیلیا توی تصادف پدر مادرشون رو از دست دادن.... چه حرفیه آخه 

یس 👌👌👌 تازه یه چیزی اونا اول با رتبه منطقه شون گزینش میشن و اگر بشن صندلی منطقه رو میدن و صندلی ...

آره گلم تازه جالب تر ما با نود درصد زدن پزشکی تهران میاریم اونا با سی درصد یا کمتر زدن

یه مورد دیگه ام داشتیم اون وضعیتش از این بهتر بود ولی بازم در حد رشته های تاپ نبود واقعا...اونم با ه ...

جالبه واقعا 😏😏😏😏😏منم یکی رو میشناسم اینقدر تنبل بود که همه درساش رو یا میفتاد یا تک ماده حالا داره پز‌شکی تیپ دو میخونه داداشش هم که اصلا نوشتن هم بلد نبود دندون 

آره گلم تازه جالب تر ما با نود درصد زدن پزشکی تهران میاریم اونا با سی درصد یا کمتر زدن

همینا هستن که با بیسوادی و خطاهای پزشکی باعث بدبین شدن مردم به جامعه پزشکی و گرم تر شدن بازار کلاهبردار و دزد هایی مثه تبریزیان میشن

بابای شما رو من کاری ندارم بابای دوستم رو از بچگی میشناسم که سالمه... خیلی ها هم یتیم اند... هیچ سهم ...

من همون اول گفتم کاری به کنکور ندارم...نه به خاطر بی عدالتیااا فقط به خاطر اینکه اعتقاد دارم علم مهم تره تو کنکور...حالا مثلا اگه یه سهمیه داری باشه ک درس خون باشه بی سواد نباشه...تهشم یه حال ریز بهش بدن بد نیست...یتیمی و اینا با ‌کسی که پدرش تو جنگ جانباز شده یکی نیست..این یه واقعیته

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
بیخیال دنیا پراز ناعدالتیه اینم یکیش خدا بزرگه همه چیو میبینه اینکه من سه ساله برایه رشته پزشکی و دن ...

انشالله که اون دنیایی باشه...