2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
واااای خانوما مررررسی از اینهمه انرژی مثبت، چند روز هم لکه بینی خییلی کمرنگ داشتم، ولی دیگه کلا قطع ...

مبارک باشه عزیزم.لکه بینی هم لکه لانه گزینی بوده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااانم مبااارکه گلم ،میشه بگی علائمات چطوری بود؟

ممنون عزیزم قسمت خودت ان شاالله ... گر گرفتگی،یبوست،سینه درد ،دل دردای پریودی بعضی وقتا وحشتناک از خواب میپریدم از درد مشخص تریناش.یه کم حساسیت ب غذا 

ممنون عزیزم قسمت خودت ان شاالله ... گر گرفتگی،یبوست،سینه درد ،دل دردای پریودی بعضی وقتا وحشتناک از خ ...

من درد سینه داشتم ولی دیگه هیچ دردی ندارم فقط میفهمم که بزرگ تر شده، زیر شکمم هم از روزی ک زمان پریودم بودم ورم داره و انگار ی چیز سنگین داخلشه، گر گرفتگی هم فقط یک روز داشتم

من درد سینه داشتم ولی دیگه هیچ دردی ندارم فقط میفهمم که بزرگ تر شده، زیر شکمم هم از روزی ک زمان پریو ...

والا من هیچ ماهی اینقد اذیت نشدم نفخم داشتم خیلی دردای پری یه هفته قبل موعد هنوزم دارم.ان شاالله که بارداری برو یه ازمایش بده 

والا من هیچ ماهی اینقد اذیت نشدم نفخم داشتم خیلی دردای پری یه هفته قبل موعد هنوزم دارم.ان شاالله که ...

ان شالله از دعای خیرت خواهر ،برام دعا کن 

راستی امروز ترشحات شیری رنگ داشتم زیاد بود ،  شما هم اینجوری میشی؟