2777
2789

دوستان من تجربي هستم بعدش اون نتايج دلخواهي كه ميخوام رو ندادم الان ميخوام كنكور انساني بدم براي حقوق درامدش چطوره كار هست يا نه ميشه راهنماييم كنين

اوه من خواهرم وکیله کارشم چندان عالی نیس ینی جواب خیلی از سوالا رو از دیگران میپرسه اما ی درامد عالی داره ک نگو نپرس

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد حقوق خوبه ولی رشته ایی هست که به شدت اشباع شده یکم سخت میتونی جذب موکل کنی

يعني به نظرتون فيزيوتراپي بهتره ؟يا من بايد شيانه روز بخونم تا فيزيو قبول بشم يا بايد براي قبولي حقوق تلاش كنم

عزیزم همسر من حقوق خوندن...اگه لیسانس بگیری و وکالت قبول بشی...دفتر بزنی بگیر و نگیر داره...شاید یک ماه چند تا به پستت بخوره و یکماه هم هیچی...و البته اگه کارت خوب باشه بعد از یه مدت اوضاعت بهتره.....وکالت هم نگیری میتونی دفتر مشاوره وکالت بگیری...ولی درآمد ثابتی نداره...یکماه عالی دو ماه هیچی......این اطلاعات من بود عزیزم

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
يعني به نظرتون فيزيوتراپي بهتره ؟يا من بايد شيانه روز بخونم تا فيزيو قبول بشم يا بايد براي قبولي حقو ...

قطعا برو فیزیوتراپی بهتر از این که بعدا بیکار باشی بعدم باید آزمون وکالت بدی که از کنکور تجربی سختره

✈🇺🇸
اوه من خواهرم وکیله کارشم چندان عالی نیس ینی جواب خیلی از سوالا رو از دیگران میپرسه اما ی درامد عالی ...

جدي درامد خواهرت چه قدره عزيزم؟عزيزم تو رو خدا راهنماييم كن به خدا خانوادم تا الان خيلي خيلي برام خرج كردن ولي تجربي خيلي سخت شده يا بايد همين تجربي رو بخونم ريسكه يا يك سال براي قبولي حقوق بخونم

جدي درامد خواهرت چه قدره عزيزم؟عزيزم تو رو خدا راهنماييم كن به خدا خانوادم تا الان خيلي خيلي برام خر ...

درامد ثابت ک نداره اما درامدش معمولا خیلی زیاده ۱۰ ب بالا حساب کن کم کمش ۱۰ تومنه ... خواهرم تازه کاره و پارتی هم نداشته ولی ازمون وکالت سخته

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
يعني به نظرتون فيزيوتراپي بهتره؟

از نطر من صد در صد....با این اوضاع کمر و زانو و پا بیکار نمیمونی....بازم از یه کار درست تحقیق بیشتر کن به آینده ت مربوط میشه عزیزم

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙