2777
2789
عنوان

از نینی سایت درست استفاده کنیم🙄✋

341 بازدید | 39 پست

نی نی سایت پررررررر شده از دعوا های خاله زنکی 

خیانت.... طلاق..... دعوا.....

واسه تفریح دیگه اینجا خوش نمی‌گذره... واسه چیزی یاد گرفتن... خییلی کم به درد میخوره...

حتی دیگه واسه درد دل کردن هم جای خوبی نیس

طرف با شوهرش به اختلاف جزئی داره سریییع همه میگن طلاااق بگیر طلاااق 😑

ولی کسایی هم هستن که تاپیک های خوب میزنن... بیاید به هم معرفی کنیم این کاربر ها رو... مثلا خودم بگم....

جانا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا خودم با خوندن تاپیک های @دختر_گرانبها     خیییییلیییی حالم خوب میشه... همش منتظرم ت ...

اصلا روزایی که تاپیکاشو میخوندم به خودم حس بهتری داشتم... هر روووز صبح با حال خوب بیدار میشدم... خودمو دوست داشتم... خیلی تاپیکای خوبی داره.... شما هم معرفی کنید

من ک همیشه تو تاپیکا نقش مامان بزرگا رو دارم همش نصیحت میکنم ولی خوب منو میخوان بخورن

فقط باید بگیم فقط طلاق

تاپیکای مفید چند صفحه ببشتر جلو نمیره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

پیشاپیش ضمن عرض پوزش نه اینک فک کنی رفتم تاپیکاتو گشتما

اومدم بزن رو این تاپیکت  رفت تو اسم کاربریت و بقیه تاپیکا 

اولین چیزی ک ب چشمم خورد این بود 

هرکی نیاد تو تاپیکم خره 

بااین حال با عنوان این تاپیکم موافقن🤪😍

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

ببين و بگذر فقط همين

منم تاپيك اخرمو زدم كه شايد واسه كسي موثر باشه اما اصن مورد توجه قرار نگرفت منم ادامه ندادم

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣