2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال دختر خالم از سر کنکور اومد گفت صدرصد قبولم کلی خونده بود.......گفت ته تهش ۲۰۰۰ بشم ...

پسر خاهرشوهرم میگف مث اب خوردن بوده پارسال امتحان داده بود همه سوالارو جواب داد و خیلیم خوشحال

نتایج اومدی 51000 دیگه کلا وا رف

پسر خاهرشوهرم میگف مث اب خوردن بوده پارسال امتحان داده بود همه سوالارو جواب داد و خیلیم خوشحال نتای ...

😂😂😂

اره اولویت با سهمیه دار ها هست ما ۱۸ نوع سهمیه داریم تو کنکور

😔😔😔😔

ببین سالی ک من کنکور ریاضی دادم ۹۱ بود بعد از جلسه اومدم بیرون رفتیم خونه گریه میکردمک من قبول نمیشم و... اتفاقن قبول شدم دانشگاه عالی با رشته خوب

ولی هر استخدامی ک شرکت کردم گفتم عالی دادم من قبولم، هیچکدوم رو محض رضای خدا حداقل نمره رو نیوردم😂😂😂

شیمی رشته ریاضی خیلی سخت بود  امروزم ریاضی رشته تجربی خیلی سخت بوده

ریاضی رشته تجربی پارسالم سخت بود

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون