تنهای_خسته_شب مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 891 عنوان عمل بینی یه حسرت بزرگ برام شده | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 23 پست تا دوسال پیش نه پولشو داشتم و نه رضایت خانوادهبعدا که پولش جور شد و رضایت خانواده رو بدست اوردمایندفعه مسئله کنکور جلوم بود ... گفتم کنکورو بدم بعدش عمل ... نوبت عمل هم دارمبعدش سرکار رفتم حالا صاحبکارم تا سه ماه بهم مرخصی نمیده ...چرا واقعا 😔 1399/05/31 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_قدیمی_شما عضویت: 1387/06/18 تعداد پست: 45927 من مخالفم با عمل نه به دلیل دوست بالایی مون....اینکه چرا باید دست ببرید تو کار خدا... دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
jojoyiii عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1905 زیبایی مصنوعی به چه درد میخوره تازه برا خیلیا اصلا زشتم میشه نمونش دوستم اصلا خوب نشده اصلا اینهمه ه ... هر کس سلیقه ای داره هالامخیلیا نچرالن گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگنگه میدارد.
تنهای_خسته_شب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 891 اه چرا عمل میکنید خب اینجوری ما که عمل نمیکنیم زشت به نطر میایم ینی چی اخه من پولشو دارم خود ... وا تو زندگی خودتو بکن ...مگه من میام به تو گیر بدم چرا عمل نمیکنی😕
شكوفا عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 4187 اه چرا عمل میکنید خب اینجوری ما که عمل نمیکنیم زشت به نطر میایم ینی چی اخه من پولشو دارم خود ... 😑😑😑😑
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5264 وا تو زندگی خودتو بکن ... مگه من میام به تو گیر بدم چرا عمل نمیکنی😕 اره دگ زنداداشم عمل کرده و ما تهرانیم اونقد خیابون همه عملین اون عملیا به عیر عملیا هی میگن چرا شما عمل نمیکنید واسه همه واجبه و هر کیم عمل نمیکنه مسخره میکنن 😑 امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
تنهای_خسته_شب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 891 اره دگ زنداداشم عمل کرده و ما تهرانیم اونقد خیابون همه عملین اون عملیا به عیر عملیا هی میگن چرا شما ... 😐الان فرق شما با اونا چیه؟؟؟شماهم اگه اینقدر اعتماد به نفستون بالاست ...که نباید این حرفا روتون تاثیر بزاره😉
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5264 😐 الان فرق شما با اونا چیه؟؟؟ شماهم اگه اینقدر اعتماد به نفستون بالاست ... که نباید این حرفا روت ... بالا نیست ولی هی مامانم میگه دخالت تو کار خداست و... امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
تنهای_خسته_شب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 891 بالا نیست ولی هی مامانم میگه دخالت تو کار خداست و... این نظر شماست .... و واسه خودتون محترم
sahar7713 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 225 تا سه ماه مرخصی نمیخادااااامن عمل کردم پر پرش ۳ هفته مراقبت میخواد فقط تازه بعد دوهفته ک گچو باز میکنی همه جا میتونی بری.زودتر عمل کن خیلی اعتماد بنفسو میبره بالا💚