2777
2789
یه عکسی ک با فوکوس انداخته میشه کسی ک تو عکسه واضح و با کیفیت ولی زمینه عکس و هر چیزی غیر از اون ادم ...

مرسی عزیزم راستش من الان دارم از کارهایی که دوختم عکس میندازم بزارم پیجم ولی از اونجایی که گوشی خودم خیلی جالب نیس با گوشی داداشم انداختم اونم چون اپل بود و شریت بلد نبودم با واتساپ فرستادم به خودم یه پست گذاشتم دیدم افتضاح افتاده تصمیم گرفتم یه گوشی با دوربین خوب بخرم در حد ۵ تومن الان موندم چی بگیرم که خوب باشه و عکسام خوب بیفته؟

مرسی عزیزم راستش من الان دارم از کارهایی که دوختم عکس میندازم بزارم پیجم ولی از اونجایی که گوشی خودم ...

همین گوشی خیلی خوبه ..من بخاطر دوربینش خریدم سه دوربینش ۴وق العادست تاحالا ن خراب شده ن چیزی اصللا الان دوسال و خورده ایه دارمش ..خوش دسته و با کلاس مخصوصا این رنگش

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گوشیه منه، منم فکر میکردم دوربینش به نسبت سامسونگ خوبه و به خاطر دوربینش خریدم ولی الان بعد یک سال و نیم کیفیت دوربیتش خیلی اومده پایین و اصلااا راضی نیستم از دوربینش، عکس با یه گوشی دیگه میگیرم

ولی چیزای دیگش واقعا خوبه، من فقط با دوربیتش مشکل دارم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅