2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

گوشت و پیاز رنده شده و ادویه رو ورز می‌دیم پهن میکنیم کف تابه و نیم ساعت بهتره استراحت بدی.با کفگیر خط بنداز منظم که بعداً نخوای برش بزنی بزار رو شعله کم خودش آب میندازه میپزه آبش رو که کشید روغن یکم بریز برشته بشه گوجه هم بچین کنارش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2740
گوشت و پیاز رنده شده و ادویه رو ورز می‌دیم پهن میکنیم کف تابه و نیم ساعت بهتره استراحت بدی.با کفگیر ...

وای مرسی خوشگلم فقط چقد زمان بدم اولش تا ابش کشیده بشع  . ..

وا نمیره؟؟

وای مرسی خوشگلم فقط چقد زمان بدم اولش تا ابش کشیده بشع  . .. وا نمیره؟؟

اصلا وا نمیره.باید بهش سر بزنی ببینی آبش رو کشیده.حدودا ده  دوازده دقیقه.شعله رو کم کن مغز پخت بشه .

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چه وسوسه انگیزه مخصوصا اون سالاد ماکارونیت رسپیشو بگو...چه خوشرنگ و لعابه...دلمو برد

قربونت گلم.من تو سالاد ماکارونی کالباس خونگی یا سینه مرغ و خیارشور و فلفل دلمه ای رنگی میریزم .سس هم مخلوط مایونز و یکم فرانسوی .فلفل دلمه ای خیلی ها دوست ندارن ولی واقعا خوشمزه می‌کنه .حتما سبز و زرد و قرمز بریز تا رنگی بشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پایین نوشتم عزیزم

سالاد ماکارونی هم مثل الویه باید سس بزنی بزاری یخچال تا هم خنک بشه ه مزه مواد به خورد هم بره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من دو مدل درست میکنم یکی اینکه گوشت و با پیاز و نمک و زردچوبه ورز میدم بعد پهن میکنم کف ماهیتابه و برش میزنم روغن میریزم روش گوجه و فلفل دلمه ای میچینم درش میزنم زیرش و کم کم میکنم تا بپزه به سرخ شدن که رسید گوجه هارو میزارم دورش که سرخ شه و کبابا و بر میگزدونم دو طرفش سرخ شه

یکی همگوشت و با ادویه و پیاز ورز میدم بهدش شبیه کتلت سرخ میکنم بعد تو ماهیتابه رب سرخ میکنم و نمک فلفل میریزم یه وقتایی یکم پیاز داغم میریزم بعد آب میریزم و کبابار و میزارم توو سس درش و میزارم تا سس غلیظ بشه کبابا هم بپزه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز