2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با دعا میخواد برگرده ،نکنید اینکارو رو دعا نوشتن مثل یه چاقوی دولبه است 

ابجیم برای درست کردن اون هیچ کاری نکرد الان میگه کاش اونکارا رو انچام میدادم شاید خوب میشد الان پشیمون شده 

چی بگم والا عزت نفس داشته باشه دربند کسی باش که در بند تو باشد یا خواهان کسی باش که خواهان تو با ...

ابجیم بعد جداییش عاشق ی پسری میشه از فامیل که برا ازدواج بوده اما پسره تو این مدت بازیش میده برا همین وقتی شکست میخوره میگه کاش با نامزدم میموندم 

ابجیم برای درست کردن اون هیچ کاری نکرد الان میگه کاش اونکارا رو انچام میدادم شاید خوب میشد الان پشیم ...

شما هم بهش بگو به گذشته فکر نکن چون کسی که با یه اخلاق بزرگ شده یه شبه تغییر نمیکنه

خدایا شکر❤

اگه اون موقع به هین نتیجه رسیده که باید جدا بشه الانم بهش برسه بعدیه مدت به همون نتیجه قبلی میرسه خواهر شما به خاطر خلا روحی ناشی از طلاق فکر میکنه اگه دوباره برگرده خوشبخت میشه شما باید بهش دلداری بدین امید بدین و نزارین که خودش رو کوچک کنه ان شاء اله یه بخت خوب نصیبشون بشه

ب ابجیت بگو ادم وقتی تف کرد دوباره تفشو جمع نمیکنه 

بددهنی و خسیس بودن غیرقابل تغییره

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز