2777
2789
عنوان

قضیه ۹۹/۹/۹ چیهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 71 پست

تو هرکاری وهرچیزی از ته دلت قبول نکنی به هیچ جایی نمیرسی حالا هرچی میخواد باشه...این کار یه نوع دعاس دیگه از ته دلت از خدا میخوای ....اطمینان واعتماد بخدا باعث قبولی یا دعا میشه وانرژی مثبت ....تا منفی بافی کنی و اطمینان واعتماد نباشه له هیچ جایی نمیرسه آدم ...آدما میتونن با یه حرف که از دهنشون درمیاد چیزای منفی رو هم جذب زندگیش کنن چیزای مثبت رو هم ....کلامتان جهانتان را میسازد به این جمله اعتقاد داشته باشین مواظب حرفایی که از دهنتون درمیاد باشین ....آدم به هرچی فکر کنه بسرش میاد حالا چه منفی چه مثبت...من از کوچیکی آرزو داشتم تو محله ای که دوست داشتم یه روزی خونه داشته باشم بخدا بهش رسیدم پارسال خریدیم همیشه تو ذهن وفکرم بود حتی خودمو اونجا تصور میکردم شد بخدا شد ....قبل خونه خریدن هم اصلا پولمون به اونجاها نمیرسید اصلا خونه های اونجا متراژش بالا بود رفتم اونجاها رو دیدم داشتم میگفتم خدایا چی میشه اینجا برامون خونه جور کن برگشتیم از بنگاهی سرخیابون پرسیدم گف بشین داشت تلفنی صحبت میکرد بعدش من پولمونو گفتم وشرایط اینا یکم فکر کرد گف نه با این پولا نمیشه اینجا خرید بلند شدم بیام بیرون یهوگف وایسین خانم یه ۵۰تومن پولتونو زیاد کنین اینجا یه خونه هس چندساله میخوان بفروشن نشده بلکه واسه شما معامله کردیم گف کجا رفتم دیدم یعنی باورم نمیشد دقیقا همونجایی که داشتم با خدا حرف میزدم یه کوچه بالاتر بود سر دو هفته معامله کردیم بااینکه دوبارم معامله رو بهم زد فروشنده....اما اینقدر تمرکز کرده بودم هی میرفتم خونه نگا میکردم خودمو همسرمو اونجا تصور میکردم با خدا حرف میزدم شد دیگه واقعا هرچی بخوای واعتماد واطمینان کنی بهش میرسی....پس جرت وپرت اینا نیس تصور ذهن وانرژی هس ...اینام همون با خلوص نیت از خدا خواستنه ....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش همه مثل شما بودن خیلی خوبه به نظر بقیه احترام میزارین

کی میتونه بگه نظر من درسترینه؟!هیچ کسی

حال همه تو این شرایط بده 

چرا خودمون حال هم رو بدتر کنیم

اونم برا چیزی که هیچ ضرری نداره

الان همین بورس

امضاها

چند روزه شده عامل بحث تو سایت

من مخالف بورسم

یا شاید به دعا اعتقاد نداشته باشم

اما از ته دل آرزو میکنم اشتباه از من باشه و دوستام هر روز تو بورس بیشتر سود کنن

یا واقعا به آرزوهاشون برسن

چه بحثیه هر کسی بخواد بگه تو غلطی و من درست 

علت حال بد هم نباشیم

کم تو این شرایط حال بد ندارین جمعا

کاش اونروز امام زمان بیاد 😍

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

نخیر قبل از محرمم ازین کارا نکردم فقط خاستم بدونم

وا 

حالا مگه عیبه برقصی خواهر؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
واووووووو سپاس از این همه ادب اصلا یه ذره فکر نکن چند نفر این امضا رو‌ دارن ! احترام به عقاید و طر ...

دقیقا دفعه چندمه همچین تاپیکی میزنن یه عده هرچی به ذهنشون میاد می‌نويسن

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
واووووووو سپاس از این همه ادب اصلا یه ذره فکر نکن چند نفر این امضا رو‌ دارن ! احترام به عقاید و طر ...

هنوز اون تاریخ نیومده چطور تو امضات زدی اتفاق افتاد🤔🤔

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
به شما چه ربطی داره مگه با شما بودم

دقیقا مخاطبت کی بود با عنوانی که تاپیک داره معلومه هر کی این امضا و زده میاد توش ادبم خوب چیزیه 

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
هنوز اون تاریخ نیومده چطور تو امضات زدی اتفاق افتاد🤔🤔

وقتی چیزی از خدا می خوای باید با ایمان کامل درخواست کنی . یعنی دقیقا بگی خدایا شکرت ازت ممنونم که درخواستمو قبول کردی و به حاجتم رسیدم . این یعنی ایمان به خدا و قانون جذب هم همینه . پس باید بگم اتفاق افتاد .

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی