2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست

خالی شده پیمانهء ما «أوْفِ لَنَا الْکَیْل»

ای یوسف زهرا نظری کن به فقیرت

گفتیم بیا روضهء عباس گرفتیم

شاید که سوی خیمهء ما خورد مسیرت

ای مادر عباس اجازه بده یک بیت

ما روضه بخوانیم از آن کوه بصیرت

بی‌دست و پُر از تیر زبالای بلندی

افتاد زمین ام‌بنین، ماه منیرت

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خدا شاهده دمِ مرگش جوابِ منِ بدبختم نداد    

چی بگم 

اومدم دیدم تگم کردی شماره چیکا رو داری یا نه 

من اصلا نفهمیدم تعلیق شده 

چقدر زیاد پشت سر هم تلفات میدین

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم  اومدم دیدم تگم کردی شماره چیکا رو داری یا نه  من اصلا نفهمیدم تعلیق شده  چ ...

تو نمیای ک 

قرصامونم دستِ توعه 😝

میبینی من چ دخترِ خوبی شدم نمیرم 😋😋

نه شمارشو ندارم 

با تو بیشتر صمیمی بود 🤕

تو نمیای ک  قرصامونم دستِ توعه 😝 میبینی من چ دخترِ خوبی شدم نمیرم 😋😋 نه شمارشو ندارم  ...

من خودم الان قرص لازمم

افرین تو نرو 

منم شمارش رو ندارم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
فدات عزیز امروز یکم بی حوصله ام رایتش دیش بر وله بوه ها لیستو دریت میکردم که دخترم نصف شب بیدارشد که ...

یکم کته درست کن خوب میشه کته ماش با ماست وسیر بده زود خوب میشه ببوسش از طرف من 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
آخه کی واسه تو مثل منه
بمون دل من فقط به بودنت خوشه
 منو فکر رفتن تو میکشه 
لحظه هام تباهه بی تو زندگیم سیاهه بی تو نمیتونم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

رﻓﺎﻗـﺖ ﺑِﻪ ﺗِـﻌﺪﺍﺩ‌          

ﻧﯿﺴـﺖ ﺑِﻪ ﻣـَﻌﺮﻓـَﺘﻪ ...

ﯾﻮﺳـِﻒ 11تا ﺑـَﺮﺍﺩﺭ ﺩﺍﺷـﺖ ﻭ

ﺣــُﺴــﯿﻦ فقط  ﯾـِﻪ  ﻋـَـﺒـﺎﺱ ..

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چرا زیر آبین آنلاینا🙄

تا پسفردا نیستم

اومدم خدافظی

دلتنگم نشی یوقت

میدونم بی من نمیتونی  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

آرزو کن واسه فردا اگه امروزتو چیدن

آرزوهاتو بغل کن آرزوهات همه چیتن

اگه دنیات رفته از دست ، اگه غمگینی و بی کس

آرزو کن که حواسِ یه نفر هنوز به تو هست

زندگی همین یه باره ، نزار فرصت بره از دست

چرا زیر آبین آنلاینا🙄

غروبِ امروز از صد تا غروبِ جمعه کِش دارتره...

تاریخِ عاشورا به خون تحریر خواهد شد
فردا قلم ها تیغه یِ شمشیر خواهد شد

هر چند فردا با غروبش می رود اما؛
این داستان یک روز عالم گیر خواهد شد...

محمدرفیعی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
غروبِ امروز از صد تا غروبِ جمعه کِش دارتره... تاریخِ عاشورا به خون تحریر خواهد شد فردا قلم ...

اوهوم

خیلی زیاد.....

در حالِ دوست داشتن تواَم مثل پيچك بی دیوار...

چنان گرفتـه تو را بازوانِ پیچکی ام
که گویی از تو جدا نه؛ که با تو من یکی ام...
حسین-منزوی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
چرا زیر آبین آنلاینا🙄

وقتی میرن بیرون به گلط کردن میندازن آدمو😑😑😑😑

مگه برمیگردن😣😣😣

خسته شدم میخوام برم خونمون😢😢😢

اینجا هم داریخیرام😐😐😐😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹