2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
شعر چالش امروز💖💖 " رفتی و یاد تو اینجاست ،خدا رحم کند"  گریه وابسته به غمهاست خدا رحم ...

خیلی زیبا بود...💜

"حوصله کم شده از حسرتِ دیدار ولی؛
وعده ات باز به فرداست! خدا رحم کند..."

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
خیلی زیبا بود...💜 "حوصله کم شده از حسرتِ دیدار ولی؛ وعده ات باز به فرداست! خدا رحم کند..."

ممنون...لطف دارید🌹🌹🌹🌹

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح است ساقیا قدحی پرشراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ...

سلام عزیزم.... عاقبت بخیر دلبررر.. مرسی ک تگ میکنی اما دیر میرسم متاسفانه بخاطر اینکه نبودم💗💗😍 

عزیزم مرسی مهربون😍🌺

خواهش میکنم قابل شمارو نداره 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
دوش آگهی ز یار سفرکرده داد باد من نیز دل به باد دهم هر چه باد باد کارم بدان رسید که همراز خو ...

ای چــــــای! دمت گـــــرم که دم آمده ای
ای صبح! چه خوش به جام جم آمده ای
ای دختــــــر آفتــــــــاب! نــــــــاز قدمت
شــــــادم که بجــــای هرچه غم آمده ای

شعر چالش امروز💖💖 " رفتی و یاد تو اینجاست ،خدا رحم کند"  گریه وابسته به غمهاست خدا رحم ...

عالی بود مااااامان😍😍😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ممنون عزیزم💖💖🌹🌹

قربان شما 😍

خیلی عالی بود آجی خوشگلم😍😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اخه عزیزدلم این شعر کجاش بچگانه هست خیلیم زیبا نوشتی چشم حسود که حتما کور میشه ولی شعرت که بدل من خی ...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ای چــــــای! دمت گـــــرم که دم آمده ای ای صبح! چه خوش به جام جم آمده ای ای دختــــــر آفتـــــ ...

وقتی که چایِ چشمِ پُر رنگِ تو دَم باشد؛
مَردی که پیشت می نشیند خسته تر بهتر...

حسین-زحمتکش#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ای چــــــای! دمت گـــــرم که دم آمده ای ای صبح! چه خوش به جام جم آمده ای ای دختــــــر آفتـــــ ...

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙