2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69071 بازدید | 13597 پست
@فدایی_بانوی_دمشق   @hadis133      آقا الان "دنیا" تاپیک تبریک زده بود؛ فه ...

ممنون عزیزم 💞

زنده باشی گلم 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

😎

دارین به 

لحظات 

ملکوتی 

به دنیا اومدن 

من نزدیک میشیم 

😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@فدایی_بانوی_دمشق   @hadis133      آقا الان "دنیا" تاپیک تبریک زده بود؛ فه ...

ممنون گلم 😍😍😍😍

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
مگ فردا نیست؟!

اره😐

ولی خب 

امشب 

شبشه دیگه 

سلام من شعر های زیبای شما و دوستان رو خوندم  اما چون در این موارد مهارت زیادی ندارم که در ...

سلام دوست عزیز ممنون خیلی ممنون که افتخار 

میدین و شعرامو میخونین لطف داری خوشحالم 

تونستم احساساتمو در قالب شعر بهتون منتقل کنم 

متشکرم.❤❤❤❤ 

نمیدونم حس میکنم وقتی می نویسم بیشتر حس 

تنهایی میکنم امیدوارم بتونم بازم بنویسم امیدوارم😥 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
اره😐 ولی خب  امشب  شبشه دیگه

اهان  

از الان پیش پیش مبارک

من ولی فردا میام  

برنامه دارم براتون

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام عزیزم♥️♥️♥️♥️ ممنونم

قربانت 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
اهان     از الان پیش پیش مبارک من ولی فردا میام    

😂😂باش 😕

آوریییین! مثلِ همیشه عااالی...💜 چون از حالِ دلت برآید؛ لاجَرَم بر دل نشیند... شاید آخرین ...

ممنون عزیزم مثل همیشه لطف داری بهم عالی احساس 

قشنگ توبه که زیبایی بخشیده به نگاهت❤❤❤

سعی میکنم بنویسم😔 

آه اگر باران ببارد 

اگر ببارد 

چگونه بغضم را 

در برابر ابرها 

بپوشانم... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
😎 دارین به  لحظات  ملکوتی  به دنیا اومدن  من نزدیک میشیم  😂😂😂

🌹🌹سلام صبح همگی بخیر باشهه🌹🌹 مصرع  چالش امروز ... 💞خیمه بزن به قلب من ،صاحب این ...

چالش_شعر#

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

خیمه بزن به قلب من، صاحب این خانه تویی 

جان تویی ماه تویی گاه تویی اختر پر نور تویی

خیمه بزن به قلب من، صاحب دردانه تویی 

شَهد تویی مِی تویی قَند و شکر پاره تویی 

خیمه بزن به قلب من صاحب این خانه تویی...

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ 

چالش_شعر#