2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
آبی شد ولی اسمم آبی نشد☹

مهریماهم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

....

دلگیری من از نبود کسی نیست؛

دلگیری من از این بودن های تو خالی است.

از این بودن هایی که

از هزاران نبودن ها بیشتر آتش بر دلت میزند.

من عمری است از این تضادها دلگیرم ..😔🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

از پارک ها دلخورم 

نیمکت یک نفره ندارند

نمی دانند

این شهر بیشتر از آنکه

عشق های ب هم رسیده داشته باشد

تنهای رها شده دارد🍁🍁

# ‍ مهریماهم بیا نمیشه😭

ای دختر بین# و مهریماه فاصله زدی نزن اول#بزن بهد مهریماه بلافاصله بعد دکمه فاصله رو بزن

مهریماهم#   😅

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

خواهرم با ساده ترین مرد روی زمین که 

بهترین مرد زندگیش بود ازدواج کرده 

شوهرش لکنت زبون داره 

خواهرم رو صدا می کنه م م م م ماری 

خواهرم همیشه میگه زمان تولدش اسمش رو 

اشتباه نوشتن و تلفظ دقیق اسمش اینه :م م م م ماری 

عباس کیارستمی 

از کتاب کپی برابر اصل 

مهریماهم#    

افرین

سلام ببخشید دیر شد وقت نداشتم اصلا امروز فکرمو جمع کنم😩😩😩 چالش امروز: دل به غـــم هایـش سپـردم ...

شعرت حس زیبایی داره بخصوص بیت اخرت مصرع اولش یه دفعه ریتم شعرو عوض کردی درسته دلتنگیو نشون میده ولی خیلی روون بالا وپایین شده احسنت دوستی 👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است

بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است

از مردم گمراه جهان راه مجویید

نزدیکترین راه به الله حسین است

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞