2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69104 بازدید | 13597 پست
خوندم و باعث افتخار بود .. بسیار زیبا و خوش اهنگ بود ، ریتمشم خوب بود افرین به شما 👏🏻👌 👌👌👏🏻👏 ...

ممنونم...لطف دارین😊🌹🌹🌹

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

قهر چرا 😐 رفتم برای تپش شیر درست کنم 😐

گفتم شاید چون گفتم گمچو قهر کردی😐😐😐😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره بوه ها اسکرین گرفتن😅باز بربقیه یکی دوتاش معلوم بود برشما دیدم اموجیا یه ردیفه یکیشم دیده ...

عیبی نداره کاریش نمیشه کرد متاسفانه      شانس شماست       

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
گوگل پلی یا بازار سرچ کن، کیبورد

عزیز مشکل کیبورد نیست مشکل ارسال من نیست مشکل اینه بر شماهارو تشون نمیده صد ها بار دانلود مردم کیبورد الانم ایموجی دان مردم بازم کیبورد آورد همونه خود گوشی نمیخونه محتواشو خب الان دان کردم بر تو میخوام بزارم خودم تو صفحه کلید میبینم ولی اینجا افتادنی باز ضربدره

از اول با این گوشی مشکل داشتم من 😞

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
عیبی نداره کاریش نمیشه کرد متاسفانه      شانس شماست        ...

اره شانس مایه😅

بزار بورس برگرده یکی میخرم😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
عزیز مشکل کیبورد نیست مشکل ارسال من نیست مشکل اینه بر شماهارو تشون نمیده صد ها بار دانلود مردم کیبور ...

اهان

خب گوشیتو عوض کن 😍😂 سالگر ازدواجی، تولدی، روز زنی چیزی نزدیک نیست از شوهر بگیری😂

😔😢 ی سر به تاپیکم بزن صفحه آخر دو تا دیگه نوشتم😔  

حرفای دلت قشنگ بود 😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اهان خب گوشیتو عوض کن 😍😂 سالگر ازدواجی، تولدی، روز زنی چیزی نزدیک نیست از شوهر بگیری😂

چالش و تماشا خانه بانو رو تو چرا زدی امضات 

سوگند میره بانو میاد بانو میره سوگند بر میگرده 

اینا چرا همش یکی بود یکی نبودن

عزیزم نگو اینجوری بعضی مردا مدلشون اینه اهل کادو دادن نیستن🤦‍♀️

اره جان ننش ،،،ب ننش خوب کادو میده

عزیزم من میشناسمش کادو دادن بلده خوبم بلده خیلی خوووب 

😂😂😂😂🤣🤣🤣 خودشگفت بزارم امضام کلیپ میزاره قشنگه ها

اره نگا کردم شهر شگفتی هارو 😃

البته زمونی که تو امضای خودش بود