2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
😁😁😂😄😘😘😘 مواظبش باش

چششششششم😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم چالش لبخند حلالت باد خوشمزه ی دیوانه با خنده نگاهم کن ای دلبر دردانه از عشق تو حال من انگ ...

نههههههههه!

این خیییلی بهتر شده...

عالی شده انصافا...👌💜

کلا شعرایی که قربون صدقه یِ "معشوق" رفتنه؛ 

دلچسب میشه...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سال‌ها عاشق یک شخص مجازی سخت است در خیالات خودت قصر بسازی سخت است مثل این است که کودک شده با ...

ببخشین میدونین شاعر این شعر کیه؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

فک نکنم به گوشی ربط داشته باشه ها...بعضی از ایموجیا پشتیبانی نمیشن توسط ارائه دهنده...اگه ایموجیای د ...

مگه ایموجی نصبم میشه؟؟؟؟

نه گوشی من بعضی نرم افزارارو هم باز نمیکنه زدم شماره ساخت ۲۰۱۷ نوشته این نسخه کل گوشی های هواوی مشکل دارن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
مگه ایموجی نصبم میشه؟؟؟؟ نه گوشی من بعضی نرم افزارارو هم باز نمیکنه زدم شماره ساخت ۲۰۱۷ نوشته این ن ...

آره تو گوگل سرچ کنی ایموجی واسه گوشی میاره که میتونی هرکدومو خواستی نصب کنی

من عاشق این ایموجی خودمم😍😍😍😁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

عشق وقتی نیمه جان باشد ، تنفر بهتر است

دل اگر با عشق شد بیگانه ، آجر بهتر است

از چه می ترسی ، از اینکه دست چشمت رو شود؟

لااقل روراست بودن از تظاهر بهتر است

تازگی از عکس هایت پی به رازی برده ام

اینکه اندام تو از هر مینیاتور بهتر است

زیر رفتارت بهشتی سرخ پنهان کرده ای

شاید این آتش بماند زیر چادر بهتر است

عاقبت از دست پنهان کاری ات دق می کنم

دکمه را وا کن ، دل سیر از دل پر بهتر است

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی
عبدالحسين انصارى

ممنون🌹

من اندکی از غصه ی بسیار تو بودم

یک قطره ی ناچیز گرفتار تو بودم

بازیچه ی شش سالگی خاطره هایت

در جنگ دروغین تو سردار تو بودم

آن روز که یکپارچه پولک شده بودی

گور پدر  قافیه  دنبال  تو  بودم

افسوس که افتاده ام از رونق و از چشم

افتاده ترین سکه ی بازار تو بودم

یک عمر که همسایه نبودیم من و تو

دیوار به دیوار به دیوار تو بودم

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی
آره تو گوگل سرچ کنی ایموجی واسه گوشی میاره که میتونی هرکدومو خواستی نصب کنی من عاشق این ایموجی خودم ...

خخخ اره منم ولی بر من از اینا نیست فرق داره بزار عکسشو بفرستم

از ایناس  فرق داره برمن بخاطر همین بیشتر از برشما ضربدر دارم