2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69106 بازدید | 13597 پست
آفرین...... عالی.... بير داناسان گوزلیم ❤️❤️❤️

ساغول😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دلبررر دیروز دخترم با خالش رفت بیرون اومد میگههه مامااان برات شکلات نگهداشتم 😅😅😅مشتشو باز کرد داد ...

عشقم من النازم، راحت باش😍😘

ای جووووونم بگردمش الهی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😂😂😂😂😂😂😂😂 وروجک خان، ببوسش عزیزدلم

خداحفظش کنه برات

معلومه کلی هواتو داره هاااا😉😉😉 مهربوووون😍😍😍😍😂😂😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

- جمعه ها روز هایی که نه کوتاهند نه بلند.. فرقی هم نمی کند چه فصلی از سال باشد، تنها کافیست جمعه باشد، آن وقت است که زمان جور دیگری می گذرد..

گاهی ساعت ها آنقدر کش می آیند که به نظر می رسد هیچ وقت تمام نمی شوند و زمانی آنقدر کوتاه می شوند که با یک چشم بر هم زدنی همه چیز می گذرد..

در هیچکدام از روز های هفته ، نمی توان اینطور گذشت زمان ، این کوتاه بلندی و این طور شیطنت زمان را دید و حس کرد، تنها جمعه هاست..🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
عشقم من النازم، راحت باش😍😘 ای جووووونم بگردمش الهی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

فدات شم خواستم بگم الناز گفتم نکنه اشتباه بگم😅😅😅

اره بابا همین حرص اونوریارو درمیاورد 

هرچی میخریدن با من نصف میمرد ب اونا نمیداد حتی باباش 

مادر شوهرم تعلیق میشد رسما😅😅😅

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چالش دلنوشته .... ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ... ﺍﮔﻪ ﺑِﺸﮑﻨﻪ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﭼَﺴﺒﯽ نِمیشه ﺩُﺭﺳﺘﺶ ﮐﺮﺩ، مثلِ.. "دل آدما" ...

میدونی تک تک این جمله ها با من چیکار کرد؟

میدونی نفسم درنمیاد؟

چیکار کردی باهام؟

با چند تا جمله همه تلاش من برای فراموش کردنشو به باد دادی که

اثر همه قرصا و خنده های الکیو نابود کردی که

تازه سرگیجم خوب شده بود...چیکار کردی باهام نفس؟😔

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

پسر من گردگیری میکنه واسم 🤓🙆‍♀️😂🤦‍♀️

خوبه بزار بکنه پسر خاله دورش بکردم فردا خوب زن نگه میداره😍😍😍تورو حرص میده😅

فدات شم خواستم بگم الناز گفتم نکنه اشتباه بگم😅😅😅 اره بابا همین حرص اونوریارو درمیاورد  هرچ ...

خدانکنه مهربونم 😍😍😍😂😂 نه درسته

اخ اخ کارش درسته دختر نازت 😍😍😍😂 هوای مامانشو داره

پسر من گردگیری میکنه واسم 🤓🙆‍♀️😂🤦‍♀️

وااای چه مامانیه خداحفظش کنه زیرسایه پدرو مادر سلامت باشه دلبر جان 🙏🙏🙏❤🌹

چگونه تو را فراموش کنم ؟

اگر تو را فراموش کنم باید سال‌هایی را نیز که با تو بوده‌ام فراموش کنم ، دریا را فراموش کنم و کافه‌های غروب را ، باران را اسب‌ها را و جاده‌ها را ، باید دنیا را ، زندگی را و خودم را نیز فراموش کنم !

تو با همه چیز درآمیخته‌ای ...🍁🍁🍁

خدانکنه مهربونم 😍😍😍😂😂 نه درسته اخ اخ کارش درسته دختر نازت 😍😍😍😂 هوای مامانشو داره

بابام میگه دخترت بیشتر ازتو هواتو داره برعکس شده دنیا  متاسفم برات

😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀  عمرا بزارم واسش کاری بکنه دختر دلسوزتره

مادرشوهرخبیث😒😒😒

از در درآمدی و من از خود به درشدم

گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم

گوشم به راه تا که خبر می‌دهد ز دوست

صاحب خبر بیامد و من بی‌خبر شدم❤❤❤