2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
قرار زندگانی آن نگارست کز او آن بی‌قراری برقرارست مرا سودای تو دامن گرفته‌ست که این سودا ...

منم سوزان در آتش‌های نو نو

مرا با یارکان اکنون چه کارست

همی‌نالد درون از بی‌قراری

بدان ماند که آن جان نگارست

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت هیچی دیدم جوابمو نمیدی من برم عزیزم شب بخیر    

خدانکنه... 😍🌹برو به سلامت شبتون آرام درپناه خدا 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دیوونه اس  خوب میشه  خوب نشه  حداقل میمیره ک از دستش راحت شیم    

الهی زودتر بمیرم بابا 

چرا لغو زدی 

خجالت نکشیدی واقعا 

فردا شب ازت میبازم 

قبول ؟    

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

تو هم رفتی ک با رفتن بگن ک بی وفا هستی

تو این دنیای نامردی رفیقِ نیمه راه هستی

ولی روزی رسد آن روز خدا خود بهتر این داند

چ کردی با من و این دل خدا بر تو همان خواهد

مگه عاشق نبودی تو!چرا با من چنین کردی

چرا در حقِ این چشمام تو مدتها جفا کردی

تو آزردی دل و روحم ندانستی چ ها کردی

ندانستی چ شبهایی ک خواب از چشم جدا کردی

تو بردی رنگ شادی رو ک غم رو جایگزین کردی

شکستی تو همان عهدی که پای آن قسم خوردی ...♥

الهی زودتر بمیرم بابا  چرا لغو زدی  خجالت نکشیدی واقعا  فردا شب ازت میبازم  ...

هر وقت اون خرابه رو قفلشو وا کردی با من حرف بزن 

ادم فروشی مثه تو ک من و بفروشه ب یکی دیگه نمیخوام‌

گفت قفل کنی توام قبول کردی 

من گفتم وا کن ولی اهمیت ندادی 

عیب نداره فاطی

خودتو ناراحت نکن 

باسه ???😁 

هر وقت اون خرابه رو قفلشو وا کردی با من حرف بزن  ادم فروشی مثه تو ک من و بفروشه ب یکی دیگه نمی ...

گفت باز کن 

نمیکنم 

ب خدا ب جون ارشان 

منو کفن کنی 

گفت باز کن 

ب خاطر حال جفتتون باز نکردم 

بریم تاپیک صلوات   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

@chica   👇

پس کوچه هایِ شهرِ ما چوپونِ نی زن نداره
قمری دلش گرفته و جراتِ خوندن نداره
کلاغایِ سیاهِ شهر خورشید و پنهون میکنن
شب ک میشه جغدا دلِ ستاره رو خون میکنن
مریضیای مُسریمون دارائی و نداریه
از این جماعت ب خدا خودِ خدا فراریه
باید بمیری اینورا یا با سیاهی بجوشی
شکسته اینجا قیمتا!ارزونه آدم فروشی😏
راستی بگم اینجا پیِ رفیق نگردی بیخودی 👌
امارِ نامردی داره میره بالا تصاعدی 👍
از توی اسمون شهر پرنده ای رد نمیشه
اینجا غریب کُشا خوشن!حالشونم بد نمیشه😃
پس کوچه هایِ شهرِ ما چوپونِ نی زن نداره
قمری دلش گرفته و جرات خوندن نداره ...♥

@chica     👇 پس کوچه هایِ شهرِ ما چوپونِ نی زن نداره قمری دلش گرفته و جراتِ خوندن ...

قشنگ بود ممنونم عزیزم