2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

هر دیده کہ عبرتی نگیرد کور است

هر شهد کہ لذتی نبخشد شور است

بیدل_دهلوی# 💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاااا😯 ترنم ک ادعا میکرد سینگله 😳 چرا ترنم و دختر لاکچری ۲۰ هم دمِ عصری با هم نامزد شدن 😃 ا ...

غیر ترنم دلم کسی روقبول نمیکنه هیچ کی ننیخوام یا ترنم یاتنهایی 😢😢😡😡😡😡بزار دستم بهش برسه.نامزد کرده😠😠😠😠

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

دلم جز هوایت هوایی ندارد
لبم غیر نامت نوایی ندارد
وضو و اذان و نماز و قنوتم
بدون ولایت بهایی ندارد
دلی که نشد خانه ی یاس نرگس
خراب و است و ویران ، صفایی ندارد
بیا تا جوانم بده رخ نشانم
که این زندگانی وفایی ندارد …

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
هاااا😯 ترنم ک ادعا میکرد سینگله 😳 چرا ترنم و دختر لاکچری ۲۰ هم دمِ عصری با هم نامزد شدن 😃 ا ...

می نشینم چو گدا بر سر راهت ای دوست
شاید افتد به من خسته نگاهت ای دوست
به امیدی که ببینم رخ زیبای تو را
می نشینم همه شب بر سر راهت ای دوست

غیر ترنم دلم کسی روقبول نمیکنه هیچ کی ننیخوام یا ترنم یاتنهایی 😢😢😡😡😡😡بزار دستم بهش برسه.نامزد ...

تازه خبر نداری رو نازبانوام نظر داشت 🙄🔫

خداروشکر زود رسیدم دیگه انداختیمش ب دختر لاکچری 🙊

اون بیچاره ام تحتِ شکنجه از ترسِ سرنگ هایِ آلوده ی  ترنم قبول کرد 

هزار آیینه می روید به هرجا می نهی پا را     همین قدر از تو می دانم، هوایی کرده ای ما را

میان چشم هایت دیده ام قد می کشد باران     ... و اندوهی که وسعت می دهد بی تابی ما را»

تازه خبر نداری رو نازبانوام نظر داشت 🙄🔫 خداروشکر زود رسیدم دیگه انداختیمش ب دختر ل ...

😂😂😂😂ترنم پاسخ گو باش وگرنه خونت حلاله من نبودم چکارا ک نکردی کفگیر بده یکم بزنمت 

@ترنم_ترنم  

می نشینم چو گدا بر سر راهت ای دوست شاید افتد به من خسته نگاهت ای دوست به امیدی که ببینم رخ زیبای ...

آرام بنشین !
میخواهم چشمم را ببندم و تمامیِ  صورتت را با انگشتانم لمس کنم
و شب هنگام
با چشمانِ بسته و دستانی لرزان
صورتت را رویِ کاغذ نقاشی کنم ،
چ عطری؟؟؟
بویِ تنت هم در نقاشی ام می آید ...😙

😂😂😂😂ترنم پاسخ گو باش وگرنه خونت حلاله من نبودم چکارا ک نکردی کفگیر بده یکم بزنمت  @ترنم_ت ...

بزار دخترِ لاکچری ام بیاد ببینه 

چ کلاهِ گشادی سرش رفته 

@دخترلاکچری20 🙊

میگم این تاپیکِ اعتصامی تا دیروز سازمانِ حلِ اختلاف و این چیزا بود 😖

جدیدا خدا نظر کرده ب این تاپیک شده محضر 😃😃😂

هر کی تا میاد سر و سامون پیدا میکنه 😝

بزار دخترِ لاکچری ام بیاد ببینه  چ کلاهِ گشادی سرش رفته  @دخترلاکچری20   🙊 میگ ...

حرف های من بماند برای بعد!
دلخوری هایم..دلتنگیهایم...و تمام اشک هایم
تو از خودت بگو....
با او چگونه میگذرد که با من نمیگذشت

@ترنم_ترنم 😢😢😢😢😂😂😂😂😂😂😂😂

😆😆😆خوب بانی خیر شدی 

اره بابا 

دنیا فکر کرده شوهر خوب گیرش اومده ها رفته تخت خوابیده🙊

میدونی چیه مهتاب من پاقدمم خوبه تا اسمِ یکیو ورمیدارم همه رو اون عِرقِ خاصی پیدا میکنن😁😘