2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69183 بازدید | 13597 پست
سلام⁦❤️⁩ مثل درختی که به سوی آفتاب قد می‌کشد همه وجودم دستی شده است و همه دستم خواهشی: ...

سلام عزیزم ❤😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سلام عزیزم ❤😚

سلام فدااات😍😍😍😍

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 فدات بشم خوبی  جو گرفته بودلامصب😅😅

خدا نکنه 

شماها بزارین خوبم 🙄

از این ب بعد جوگیر شدی بیا ی دونه من و بزن ولی جایی نرو 🙊🙊

من و چرا جدیدا جو نمیگیره 

خیلی وقته نرفتم دنیا مگه نه ؟😃

حظ کردم بانو جان مصرع سختی بود خیلی ریتم نداشت ولی عالی کار کردی ازپسش بخوبی براومدی بااجازت باسمت ن ...

ممنون دوست خوبم...تو همیشه لطف داری...

شعر صفحه ی۴۵۵ هم بخون بی زحمت😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام فدااات😍😍😍😍

😚😚😚❤❤❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ممنون دوست خوبم...تو همیشه لطف داری... شعر صفحه ی۴۵۵ هم بخون بی زحمت😂

داشتم پیام میدادم چطوری حس میکنم خوب نیستی؟؟احوال دلتو باید بپرسم درسته؟؟؟؟؟؟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خدا نکنه  شماها بزارین خوبم 🙄 از این ب بعد جوگیر شدی بیا ی دونه من و بزن ولی جایی نرو 🙊🙊 ...

اوهوم😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

😂😂😂😂😂😂😂😂 فدات بشم خوبی  جو گرفته بودلامصب😅😅

سلام  دنیا جان خوبی کم پیدایی؟؟عجب جواب سلامی داد کلی خندیدم ❤❤❤😁

واااااااای😍😍😍😍😍 😂😂😂😂

عجیب این عکسا بدل میشینن خیلی جالبن خنده دارن 👏👏👏❤❤

سلام  دنیا جان خوبی کم پیدایی؟؟عجب جواب سلامی داد کلی خندیدم ❤❤❤😁

سلام عزیزم خوبی 

😍😍😍⁦❤️⁩

باشه پس زودی ی برنامه میچینم واسه رفتن 😘

واااای نه تورو خدااا بی خیال برای چی

بشین سرجااااااات😡😡😡

سلام عزیزم خوبی  😍😍😍⁦❤️⁩

مرسی تو خوبی ؟؟ راستش خیلی جواب دندان شکنی بود کلی خندیدم 

داشتم پیام میدادم چطوری حس میکنم خوب نیستی؟؟احوال دلتو باید بپرسم درسته؟؟؟؟؟؟

خوبم...طوری نیست..پنجشنبه هم وقت دکتر دارم...

تعطیل🚫