2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
بی همگان به سر شود بی‌تو به سر نمی‌شود  داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی‌شود دیده‌ی عقل مست ...

چالش امروز:

ببخشید دیر شد 

چه دردی بیشتر از  این که دردم را نمیدانی
برایم از در و دیوار از آن خیمه نمیخوانی
بگو آید که عباسم برادر جان کجایی تو
حسینت این چنین تنهاست به داد من نمی آیی
علی اصغر کجایی جان؟بیا طفلم به آغوشم
که عمه داده جانش را برای تو ! نمی مانی؟!
علی اکبرم رفته به میدان و به زیر تیغ
خدایا تو  نگهدار باش در این شام غریبانی
دگر یک یک برادر ها زعباس و حسینم رفت
ببار ای آسمان من چرا دیگر نمی باری؟
که زینب داده عباس و علی اکبر و اصغر
ولی یک نخ ز معجر را نخواهد داد نمی دانی؟
در این دشت پر از خون و جگر گوشه که افتاده
ندیدم من در این صحرا به جز این ذات زیبایی

ترنم_ترنم#  

«ما رایت الا جمیلا» ; جز زیبا چیزی ندیدم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

تو را این‌گونه می‌نامند مولای تلاطم‌ها

و نامت غرش آبی آوای تلاطم‌ها

تو را این‌گونه می‌فهمند مجذوبان كه اربابی

و نامت مونس هموارهٔ شب‌های بی‌خوابی

تو را پیغمبر بی‌سرترین پیغام می‌دانند

تو را بنیان‌گذار اصلی اسلام می‌دانند

هادی جانفدا

السلام عليك يااباعبدالله الحسين

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش امروز: ببخشید دیر شد  چه دردی بیشتر از  این که دردم را نمیدانی برایم از در و دیو ...

آفرین...

ممنونم به خاطرِ حُسنِ انتخابت درباره یِ موضوعِ شعر..💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آفرین خیلی زیبا بود 🖤🌹

ممنونم 🌷🌷🌷🌷

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
صد در صد

نبینم غمتو عشقم😥

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😔😔😔😔😔

فدات بشم بهتری؟؟

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
آفرین... ممنونم به خاطرِ حُسنِ انتخابت درباره یِ موضوعِ شعر..💜

ممنونم لطف داری🌷🌷🌷🌷

نه

😞😞❤