2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
هیچوقت به تهش فکر نکن، چون ممکنه برسی به غم! ته زندگی به این قشنگی، میرسی به مرگ! ته یک روز خوب، ...

دقیییقا

من امروز، تو امروز زندگی کردم

نه تو دیروز

نه تو فردا

خیلی تجربه ی خوبی بود

حالم خوب شد اصلا

راز شادی بچه ها هم همینه

زندگی در لحظه

خب وقتی آه میکشی ابر میشه میره تو آسمون بعد بغض میکنی گریه میکنی بارون غم میریزه روی همه چی جغرا ...

تعبیر قشنگی بود البته ربطی به جغرافیا نداره 

بازم شعر حساب میشه😅

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Wowwwwعجب شعری خیلی ریتم جالبی داره مکث اخربیتها بخصوص زیباترش کرده تنهایی و چشم انتظاریو خیبی روون ...

سلام شعر منو نمیخونی؟😕 ص279 

تو که تعریف میکنی روانشاد میشم😄  

گفت: چــرا دلت گرفته؟!

گفتم: نمیدونم 

گفت: دل که بی خود نمی گیره!!!!

گفتم: چــراااا  !!!

دلی که تنگ باشه میگیره 

خود و بی خود،

وقت و بی وقت ...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
شما بخون من ذوق کنم😅 ممنون عزیزم چقدر خوب که آهنگش رو درک کردی ذهنت موسیقیائیه دیگه👌 فقط کاش ح ...

میتونستی  شعرو ادامه بدی 👌سرودهایی که یه ریتم خاص دارن مثل این شعر تو راحت میشه با نت ریتم دارشون کرد دوست جان 👏👏👏👏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

‏‮‬‏‪پرنده ای که روی شاخه نشسته

هیچ وقت نمیترسه شاخه بشکنه

چون اون به شاخه اعتماد نکرده

بلکه به بال های خودش اعتماد کرده

همیشه خودتو باور داشته باش …👌

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

گاهی اوقات خیلی خوبه تصادف کنی حافظتو از دست بدی هرچی خاطره هست از تو ذهنت پاک بشه .......♣️

میتونستی  شعرو ادامه بدی 👌سرودهایی که یه ریتم خاص دارن مثل این شعر تو راحت میشه با نت ریتم دار ...

بله

یه کم ذهنم خسته بود. شاید بعدا روش کار کردم. چون دستم بازه با این وزن و قافیه

ممنونم از دقت نظر و ذوقت🌹🌹🌹

ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ باید ﺑﭙﺬﯾﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺁﺩم ها

ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺘﻮانند ﺩﺭ ﻗﻠﺒﻤﺎﻥ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ ، 

ﻧﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﺎﻥ !

سیلویا'پلات# 💎♣️

سلام به همگی روزتون بخیر🌻  چالش شعر🌻 چه دردی بیشتر از این که دردم را نمی دانی  اشا ...

شدم درمانده و بی کس خبر از من ندارد کس
زند طعنه کس و ناکس امان از حس ویرانی

این بیت شعرت به نظرم عالیترین بیت اشعارت هست خیلی زیبا مینویسی حستو دوست دارم باوجودی که خیلی دلتنگی شعراتو تویه حدی نگه میداری که احساس ادمو قلقلک میده واقعا لذت بردم ازخوندنش افرین جانان 👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بگو هنوز از پشت پنجره ها 

نگاهم می کنی 

هنوز برای آمدنم دعا می کنی 

که یک روز 

بین این فاصله ها پل می زنی 

که یک روز 

تمام ورق های گذشته را بر می زنی 

بگو اگر این بار برگردم 

منو "ماه من" صدا می زنی؟

بگو برگرد

بر می گردم ... 

چالش امروز*** "چه دردی بیشتر از این که دردم را نمیدانی" نمیدانی چه حالی دارد این تنها نمیدان ...

😢😢😢

کسی چشم انتظارت مانده تو اما نمیدانی

هیچی به زبونم نمیاد ذهنم خالی از هر کلمه ای شده 

فقط دوست دارم هی بخونمش ❤❤

کپی در یاداشت هام با اسمت❤❤😍با اجازه البته 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شدم درمانده و بی کس خبر از من ندارد کس زند طعنه کس و ناکس امان از حس ویرانی این بیت شعرت به نظرم ...

خیلییییی ممنونم عزیزم همیشه گفتم تعریفای تو 

زیباتر میکنه شعرای منو❤❤❤❤❤  

بی نهایت سپاسگذارم ازت دوست بااحساسم😍💗💗💗💗