2821
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69474 بازدید | 13597 پست
قربونت نفسم تقصیر تو و تپشه نفسم خوب نیست تپش قلبمم بالاست😂😂 ولی خوب میشم برمیگزدم

مادر و دختر منحدمت کردیم که 🤕🤕🤕🤕

ای جونم دعا میکنم زودتر از اونچه فکرشو بکنی حالت خوب بشه بیای پیشمون  😍😍😍

بی تکرار ترین ماه دنیا ❤😘

...

@benimai   کجایی جغله؟ @اعتصامی    صابخونه مهمون داری چای رو بذار دم @nafiseh ...

وااااااااااااای تولدت مبارک صدا خوشگل 😚😂😁

@narngk 😚😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@narngk   ❤❤❤   ❤❤❤❤❤❤نازنینم تولدت مبارک❤❤❤❤❤❤ کسی از راه رسید از ...

می میرممممم از حسودیییییییی😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

آخ فدای تو که انقد حرفات قشنگ و دلنشینه😍😍😍😍

...

@flfli     تولد داریم خودتون کادویید ولی تشریف بیاریید😍😍

سلام دوستی دیدم تولد زینب نوشته بودین همون فدایی دمشق هست ؟؟ اسمشونو نمیدونم

ممنون مهربونم  تولد بدون کیک و کادو نمیشه که چه کنیم🤔😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

شهریوریاااااااااا عشقن اصلاااااا😎

آبجی قشنگممم تولدت مبارک باشه عزیزم 😚

آرزوهات برات خاطره بشن گلم😍

همیشه لبخند بر لبانت
عشق در قلبت
لطف در نگاهت
محبت در چهره ات
بخشش در رفتارت
و حق در زبانت جاری باشد
تولدت مبارک🎈

@narngk 😍😍😚😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
اینطوریم الان😂😂

عزیزم😋😂

@nazbanoo8300   تولد زینبته کوجاییییی @ماویش21   بدو کیک بگیر بیار @راه،بی،نهایت ...

@narngk  

تولدت مبارک نارِنجَکِ عزیزم!    

از تَهِ دل از خدا می خوام همیشه شاد و سلامت باشی؛ آمین.💜💛💜

🍃🌹🍃

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
شهریوریاااااااااا عشقن اصلاااااا😎 آبجی قشنگممم تولدت مبارک باشه عزیزم 😚 آرزوهات برات خاطره بش ...

نه در حد مردادیا 😒😒😒😒😒

ولی قابل تحملن حالا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

...

@narngk سلام گل گلی

تولدت مبارک زینب خانم قند وعسل انشالله سالیان طولانی خوشبخت و بی غم زندگی کنی جانه دلبر❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش