2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
سلام  امروز و هر روزتون گلباران صبحتان پراز محبت الهی سهم امروزتان شادی سهم زندگیتون عشق ...

سلام صبح توم بخیر ابجی😘😘

قربون معرفتت

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
اها ..چشم اجی 😢 اره منم کلی تاپیک داشتم  که باید میدادم  حذف بشن 😢

چشمت بی بلا نفسی.. شش ماه هرروز تاپیک زدم.. امروز هیچ. تاپیکی نزدم..😔

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح توم بخیر ابجی😘😘 قربون معرفتت

ممنون گلم.. خدانکنه... الله خلیچ یا اعیونی ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@ماویش21     @راه،بی،نهایت     @__delaram__     @هلیا22 &nbs ...

سلام نفیسه جان 

صبحت بخیر 

ممنون❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تو را آورده ام اینجا که مهمان خودم باشی

شب آخر روی زلف پریشان خودم باشی

من از تاریکی شب های این ویرانه می ترسم

تو را آورده ام خورشید تابان خودم باشی

پدر نزدیک بود امشب کنیز خانه ای باشم

به تو حق می دهم پاره گریبان خودم باشی 

از این پنجاه سال تو سه سالش قسمت من شد

یک امشب را نمی خواهی پدر جان خودم باشی

سرت افتاد ودستی از محاسن ها بلندت کرد

بیا خب میهمان کنج ویران خودم باشی

سرت را بعد قران خواندنت بر طشت کوبیدند

تو باید بعد از این قاری قران خودم باشی

اگر چه این لبی که ریخته بوسیدنش سخت است 

تقلا می کنم یک بوسه مهمان خودم باشی

السلام وعلیک یا بنت الحسین (ع)

🖤🖤🖤🖤❤🖤🖤🖤🖤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
بله، من دو سه بار خوندمش 😍👌🏽

ممنون😍😍😍😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

شکستِ عشقی ...

تنها رخدادی تو دنیا که یه روزی برای همه آدما اتفاق میوفته

حالا برای بیشتری ها تو جوونی

یه سری ها هم تو میانسالی

شکسته عشقی شاید تلخ بنظر برسه ولی هیچکی تاحالا از یه بُعد دیگه بهش توجه نکرده

بنظر من یکی از جذاب ترین قسمت های یه عشق میتونه اون پایانِ تلخش باشه ...

اون لحظه س که بزرگیِ عشق رو با همه ی وجودت میتونی لمس کنی

که چقدر عاشقش بودی

که چقدر نبودش سخته

که چقدر همه ی این درد عشقه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مثل یک معجزەای علت ایمان منی همە هان و بلە هستند شما جان منی

خویشگه خاصگم کورده واره گم

اصیل و نجیب وفاداره گم

خویشگه خاصگم تو شیره ژنی

هم دایه ی کاوه و هم دایه ی منی

خویشگه خاصگم لکی یا لری

سنجاوی گوران جافی کلهری

خویشگه تو دایه ی نیشتمانمی

شیره ژنگه ی کوردستانمی

خاص خود بناسه و با اصالتی

هم خاون ایمان هم نجابتی

با آرایشی زلف و شانه بو

نه رنگ و روغن دس بیگانه بو

خو تو رژیده ی نازار،پروردگاری

نه محتاج رنگ نازار نه وه نگاری

جمالی خاصه خداداده بو

بی رنگ و ریا صاف و ساده بو

لباست بیلا فرم وطن بو

لایق وه خوشی وه زماوند(زماون) بو

هلپرکه ت بیلا گَریان گَریان بو

مردم وه سیران بالاد حیران بو

سته یقه دوزعازیز بالاپوشت بو

کالای بیگانه نازار فراموشت بو

وه کلاو زرین عازیز زرین مقامت

پنهان که عازیز زلفان خیاتی خانت

لچک شل بکه وه ریوش و ریشال

تا بوده پرچین نمای خط و خال

سلام آبجی جون صبح بخیر خوش آمدی 🌹🦋❤️

سرتو بزنی به دیوار نمیشکنه ها ، فقط درد میگیره!

عینِ وقتی که یه چیزی میگن قلبت نمیکشنه ، فقط درد میگیره ...

تمامِ دلتنگى هايم را برايش نوشته ام؛

خط به خط...

روز به روز...

ساعت به ساعت...

اما ميترسم!

ميترسم از اينكه بخواند و با لبخندی از كنارش رد شود!

ميترسم از اينكه بخواند و با يك "مرسى" گفتن،

تمامِ تصوراتم را خراب كند!

ميترسم از اينكه يك نفر قبل از من،

تمامِ اينها را برايش گفته باشد!

شجاعتم تا همين حد بود؛

"برايش نوشتن"

من جراتِ ارسالش را ندارم ...

چشمت بی بلا نفسی.. شش ماه هرروز تاپیک زدم.. امروز هیچ. تاپیکی نزدم..😔

چراا ...خب بزن ...

چه اشکالی داره ..

تو که میخوای نگه داریشون اجی 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

سلام دوست مهربونم..میشه برای شادی روح پدربزرگم و حال خوبم ی صلوات بفرستی؟ممنونم از همه دوستای خوبم که نگرانم شده بودین....تعداد پیاما بالاست و اصلا شرایط و روحیه کافی برای پاسخ رو ندارم....میدونم ک درکم میکنین....یه مدت نیستم....دوستون دارم....با عشق:پرتقالی،معصومه🍃🍊

سلام نفیسه جان  صبحت بخیر  ممنون❤

صبح توام بخیر باشه ...

خواهری 🌹🌹

ان شاالل روز خیلی خوبی داشته باشی 🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�