2777
2789
عنوان

مادربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست

اونهایی که برای مامان بزرگم صلوات فرستادید و همچنین استارتر عزیز

براتون صلوات فرستادم

ان شاالله هرچی از خدا میخواهید بهتون بده

آمین

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم یه شب پیش مامان بزرگم خوابیدم .همین بود .یه جاهایی هم اوج میگرفت میترسیدم همش چیزیش شدش‌😂😂 ...

اره من الان بیدارش کردم گفتم مغزم رفت انقد خندید خداروشکر قطع شد دیگه😂

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 
منم دختر بودم خونه مادربزرگم میرفتم شبا تا صبح بیدار بودم انگار سوختگیری میکرد🤣🤣

وای اره😂

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 
خخخ بیدار بمون پس به کارای بدت فک کن🤣🤣🤣

😂😂😂

به گوشی جدیدت فکر کنی صدا هارو حس نمیکنی😁

اره😂😂😂😂😂