2777
2789
عنوان

گوشی خریدممم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 86 پست
مدل پرو یا معمولی

معمولی

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاء الله به سلامتیو دلخوش ازش استفاده کنی 

6،7سال پیش بااین پول میتونستی یه پرایدبخری 😐

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
ان شاء الله به سلامتیو دلخوش ازش استفاده کنی  6،7سال پیش بااین پول میتونستی یه پرایدبخری 😐

اره منم همین و ب بابام میگفتم😂😂😂 بابام میگفت از من ماشین نخوا ک نمیخرم تو این وضع گرونی 😂

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 
اون که ۴ میلیون چهارصد هست

نمیدونم والا من قسطی هم خریدم شاید ب خاطر همین کشیدن روش

اره منم همین و ب بابام میگفتم😂😂😂 بابام میگفت از من ماشین نخوا ک نمیخرم تو این وضع گرونی 😂

😂😂😂😂😂😂

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
نمیدونم نامزدم چندماه پیش برا خودش خرید برامن نخرید 😭😭😭😭😭😭😭

وقتی ازدواج کردین گوشی هاتون عوض کنید😌😂💜

و من با  بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐   (  عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌)  انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه