2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم 😬✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 43 پست

مردای شهریور و خوب اومدی اره واقعا جذاب و مهربونن 

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور که معلومه فقط با مردادیا مشکل داری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من وشوهرم هردو متولد آذریم ولی اونی ک راجب مردای آذر ماه گفتن کاملا اشتباهه ازنظر من

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خدایی کجا من فتنه ام!!!!؟ چرا میگین فتنه

منم مردادیم..فک کن انصافا یکم تو ذاتمون هس😎😎

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اینجور که معلومه فقط با مردادیا مشکل داری

نه با آبانیا و اسفندیام مشکل دارم

مخصوصا آبانیا یجوری ان

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
مردای شهریور و خوب اومدی اره واقعا جذاب و مهربونن 

اردیبهشتو گفتا😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏