2777
2789

اول با شوهرم هرچی لباس و پتوعه پرت میکنیم تو کمد یا اتاق  ظرفارو میزاریم تو اشپزخونه بدو بدو  بعد درو بازمیکنیم  اگ دیروقت باشه و برا شامم تشریف اورده باشن  مث برادرشوهر گرامیم  مرغ رو سرخ میکنم با پیاز و سیب زمینی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه خونمون مرتبه اگه ایرادی داشت سریع جمع میکنم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

وا خب جلو چششون کارارو انجام میدم پیش میاد واسه همه

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

من در و باز نمیکنم چون خیلی حساسم وقتی مهمون میاد لباسم تمیز مرتب باشه حمام رفته باشم خونم دسته گل باشه.

تو قرن ۲۱ زندگی میکنیم اونوقت ی عده هنوز هستن که عین خیار پشت درت یهو سبز میشن 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

بستگی داره کی باشه 

مثلا چند وقت پیش عمم با دامادش برای اولین بار سر زده اومدن اما مثلا اگر کسای دیگه راحت باشم باهاشون اشکال نداره

درو باز نکردم بعد هی زنگ پشت زنگ فهمیدم اینان 

بعد دیدم عمم اس داده اومدیم نبودین!!

تو دلم کلی غر زدم که وقتی میخواین بیان خب نیم ساعت قبلش حداقل یه زنگ بزنید ادم لباس مناسب بپوشه

و خدا هست ....

امروز جاریم سرزده اومد خونمون  قرار بود اون یکی جاریم هم نیم ساعت بعدش بیادو منم اصلا آمادگی پذیرایی نداشتم و خونمون هم نامرتب بود منم خیلی خجالت کشیدم و این که سرزده اومده بود اعصابم خورد شد چون من همیشه وقای میخوام برم خونش یه روز قبلش بهش زنگ میزنم خبر میدم

وای مال ما ک بالای مادرشوهر هستیم خودم باز نکم مادرشوهرم باز میکنه از فامیلای خودشونم باشن در نمیزنن تا پشت در ورودی میان تازه اونجا درمیزنن ن راه پس داری ن راه پیش 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊