2777
2789
عنوان

با مامانم شرط بستيم 😂 كمممك

244 بازدید | 22 پست

من گفتم غذا درست كردن ك كاري نداره ي سرچ ميكني و درست مي كني

مامانم گفت پس فردا قيمه بپر 😄

منم گفتم اوووكي

حالا بهم بگيد چجوري قيمه# هاتون خوشمزه ميشه ؟ فوت و فن چي بلديد؟ :))

خير سرم عقد هم هستم ، كوفت هم بلد نيستم بپزم😐😂

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

زعفرون ودارچین خوشمزه ش میکنه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بباز ک دگ گنده چیزی نکنی خدایی    

🤭😂

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
زعفرون ودارچین خوشمزه ش میکنه

مرسي💗

پیاز داغ زیاد درست کن ،گوشت و رب و حسابی سرخ کن ،لیمو رو مغز کن تلخ نشه عدات چوب دارچین بنداز ،آخر کار هم زعفرون،حسابی جا بیفته لپه هات خام‌نباشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
پیاز داغ زیاد درست کن ،گوشت و رب و حسابی سرخ کن ،لیمو رو مغز کن تلخ نشه عدات چوب دارچین بنداز ،آخر ک ...

مرسسسي 💕💗

حتما لیمو عمانی بنداز گلاب هم بریز دقیقاااااا مزه‌ی قیمه نذری میگیره😍

😍😍😍

گوشت خورشتی رو با پیاز تفت بده بهش زردچوبه و نمک بزن لپه خیس کرده رو به گوشت اضافه کن تفت بده دو قاشق رب به موادت اضافه کن تفت بده تا رنگ رب دربیاد به روغنت بعد اب جوش اضافه کن همراه چوب دارچین بزار بپزه نیم ساعت اخر لیمو عمانی هایی که یکساعت قبل داخل اب جوش گذاشتی تا تلخیش دربیاد به قیمت اضافه کن همراه کمی زعفران و نصف استکان گلاب بریز که طعم بی نظیری می ده به قیمه 

😍😍😍

مامانم چند وقت پیش یه قیمه درست کرد از صبح هی با خودم فکر می کردم چرا اینقدر بوی قیمه نذری میاد

موقع خوردن هی بو کردم دیدم واقعا بوی نذری میده

کاشف به عمل اومد گلاب ریخته بوده توش😂 ولی زیاد نریزی

گوشت خورشتی رو با پیاز تفت بده بهش زردچوبه و نمک بزن لپه خیس کرده رو به گوشت اضافه کن تفت بده دو قاش ...

مرسييي 💕💗😍