دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
منم از زمان بارداریم دچار خارش شدم ،آزمایشم دادم هیچ مشکلی نداشتم ،دکترم یه پماد داد که استعمال خارجی داره خیلی خوبه و تینکه گفت با جوش شیرین خودتو بشور(پمادش ان ان ژله ای بود)
بخدا شبا باشلوار نمیتونم بخوابم یعنی پارچه ی شلوارب پام بخوره انقد خودمو میخوارونم حتی توخواب دگ روا ...
به دکترت بگو
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
خیلی سخته واقعا....عروسمون بعد زایمان خارش گرفته بود که گفته بودن از داروی بیهوشیه حساسیت داده بدنت ....که به زور بعد یه ماه خوب شد