2777
2789
عنوان

خانمای حاجتدار بیاین

5170 بازدید | 753 پست

سلام دوستان

پارسال ما هر شب ۱۴هزارتا صلوات میفرستادیم و خیلی ها حاجت روا شدن،خودمم ب نیت بچه بود ک خدارو شکر امسال تو بغلمه

امسال هم میخایم شروع کنیم 

هر کی دوست داره شرکت کنه و دوستاشم صدا بزنه 

ب این صورت ک هر شب واسه یه امام و یکی از شهدای کربلا هست و تا فرداشبش وقت فرستادن صلوات ها هست 

هر کی عاشقه امام حسینه بسم الله

شب اول :حضرت محمد(ص) ،مسلم ابن عقیل

شب دوم:حضرت علی(ع)،تمام شهدا کربلا

شب سوم:حضرت فاطمه(ص)،حضرت رقیه

شب چهارم:امام حسن(ع)،فرزندان حضرت زینب،حضرت  حر

شب پنجم:امام سجاد(ع)،حضرت زهیر،حبیب ابن مظاهر،عبدالله ابن حسن

شب ششم:امام باقر(ع)،حضرت قاسم

شب هفتم:امام صادق (ع)،حضرت علی اصغر

شب هشتم:امام کاظم(ع)،حضرت علی اکبر

شب نهم:امام رضا(ع)،حضرت ابوالفضل

شب دهم:امام حسین (ع)🖤🖤🖤

شب یازدهم:امام جواد(ع)

شب دوازدهم:امام هادی(ع)

شب سیزدهم:امام حسن عسگری(ع)

شب چهاردهم:امام زمان(ع)

دوستان بخشید پارسال صداتون میکردم بیاین امسال چون نی نی دارم وقت نمیکنم شرمنده همتونم،لطفا تاپیک ذخیره کنید و هر شب ساعت ۹به بعد تشریف بیارید و تعداد صلواتی ک میفرستید بگید

یادتون نره ک واسه همدیگه اول دعا کنیم بعد واسه خودمون ان شالله همگی حاجت روا بشیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@دلبرعاشق

@معصومه271  

@گلستان۱۳۶۰  

بیاین بچه ها 

منم شبی دیگه اعلام میکنم که چقد خوندم استارتر

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
یعنی از الان تا فردا شب باید بفرستیم؟؟؟

هر تعدا ک گفتین از امشب وقت دارید تا فردا شب بفرستید 

امشب همگی ۱۴۰۰۰صلوات هدیه میکنیم ب حضرت محمد ص و مسلم ابن عقیل ،فردا شب ان شالله باز ۱۴۰۰۰هدیه میکنیم ب امام علی و شهدا کربلا ، و شبهای بعدشب سوم  و چهارم و... تا شب چهاردهم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
ان شالله همگی حاجتروا بشید  باقیمانده ۱۲۸۰۰

منم 400تا

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه