2777
2789
عنوان

خانمای حاجتدار بیاین

5167 بازدید | 753 پست

سلام دوستان

پارسال ما هر شب ۱۴هزارتا صلوات میفرستادیم و خیلی ها حاجت روا شدن،خودمم ب نیت بچه بود ک خدارو شکر امسال تو بغلمه

امسال هم میخایم شروع کنیم 

هر کی دوست داره شرکت کنه و دوستاشم صدا بزنه 

ب این صورت ک هر شب واسه یه امام و یکی از شهدای کربلا هست و تا فرداشبش وقت فرستادن صلوات ها هست 

هر کی عاشقه امام حسینه بسم الله

شب اول :حضرت محمد(ص) ،مسلم ابن عقیل

شب دوم:حضرت علی(ع)،تمام شهدا کربلا

شب سوم:حضرت فاطمه(ص)،حضرت رقیه

شب چهارم:امام حسن(ع)،فرزندان حضرت زینب،حضرت  حر

شب پنجم:امام سجاد(ع)،حضرت زهیر،حبیب ابن مظاهر،عبدالله ابن حسن

شب ششم:امام باقر(ع)،حضرت قاسم

شب هفتم:امام صادق (ع)،حضرت علی اصغر

شب هشتم:امام کاظم(ع)،حضرت علی اکبر

شب نهم:امام رضا(ع)،حضرت ابوالفضل

شب دهم:امام حسین (ع)🖤🖤🖤

شب یازدهم:امام جواد(ع)

شب دوازدهم:امام هادی(ع)

شب سیزدهم:امام حسن عسگری(ع)

شب چهاردهم:امام زمان(ع)

دوستان بخشید پارسال صداتون میکردم بیاین امسال چون نی نی دارم وقت نمیکنم شرمنده همتونم،لطفا تاپیک ذخیره کنید و هر شب ساعت ۹به بعد تشریف بیارید و تعداد صلواتی ک میفرستید بگید

یادتون نره ک واسه همدیگه اول دعا کنیم بعد واسه خودمون ان شالله همگی حاجت روا بشیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@دلبرعاشق

@معصومه271  

@گلستان۱۳۶۰  

بیاین بچه ها 

منم شبی دیگه اعلام میکنم که چقد خوندم استارتر

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
یعنی از الان تا فردا شب باید بفرستیم؟؟؟

هر تعدا ک گفتین از امشب وقت دارید تا فردا شب بفرستید 

امشب همگی ۱۴۰۰۰صلوات هدیه میکنیم ب حضرت محمد ص و مسلم ابن عقیل ،فردا شب ان شالله باز ۱۴۰۰۰هدیه میکنیم ب امام علی و شهدا کربلا ، و شبهای بعدشب سوم  و چهارم و... تا شب چهاردهم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
ان شالله همگی حاجتروا بشید  باقیمانده ۱۲۸۰۰

منم 400تا

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه