سلام آبجیا من شنبه سقط کردم با قرص همون روز اول کیسه و جنین دفع شد الان بعد از 5 روز دوتا تکه بزرگ بازم ازم دفع شد که حالت گوشتی داشت و یه تکه بزرگ هم تو دهانه رحمم گیره از صبح دل درد شدید دارم ولی دفع نمیشه فقط یکمش از دهانه رحمم بیرونه چیکار کنم میترسم چسبیده باشه به رحمم که بیرون نمیاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پیش یگانه دلپاک رفتم که فایده نداشت پیش دکتر رفاعی کلینیک نازایی رفتم بازم فایده نداشت پیش دکتر ر ...
سلام عزیزم. منم اصفهانم. 3 بار بارداری پوچ داشتم. اگه دوست داشتی اول برو پیش دکتر رویا شرکت. برای ایمنی و آلرژی هستن. یه سری آزمایش مینویسه. بعدم محبوبه رضوانی توی آمادگاه. ایشونم یه سری ازمایش نوشتن. من پیش این 2 نفر رفتم. سر بچه اولم هپارین زدم و آسپرین و پردنیزولون خوردم نیازی به سرم نبود. حتما پردنیزولون باید میخوردی. اگه بهت گفتن برو لنفوتراپی اصلا نرو خطرناکه نیازی هم نیس. کلا داروهای سقط مکرر مشخصه همین چندتاس.نا امید نباش همین که باردار میشی خیلی خوبه. مطمئننا زودی نی نی دنیا میاد