2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
نمیدونم چه مشکلی وجود داره که هر سه سقطم تو 8 هفته و به دلیل ایست قلبی هستش

توروخدا یه دکتر خوب برو.چیزای گرم بخور تا رحم گرم بشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصفهانم.پیش کیا رفتی

من پیش یگانه دلپاک رفتم که فایده نداشت پیش دکتر رفاعی کلینیک نازایی رفتم بازم فایده نداشت پیش دکتر رضایی رفتم پیش دکتر کلانتر هم یه جلسه رفتم

من پیش یگانه دلپاک رفتم که فایده نداشت پیش دکتر رفاعی کلینیک نازایی رفتم بازم فایده نداشت پیش دکتر ر ...

منم کلانتر میرفتم.دکتر خوبیه ولی همیشه اخرین راه حل میگه.فقط میگه میکرو وای وی اف.اخرم به من گفت نمیتونی بچه داربشی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
من پیش یگانه دلپاک رفتم که فایده نداشت پیش دکتر رفاعی کلینیک نازایی رفتم بازم فایده نداشت پیش دکتر ر ...

سلام عزیزم. منم اصفهانم. 3 بار بارداری پوچ داشتم. اگه دوست داشتی اول برو پیش دکتر رویا شرکت. برای ایمنی و آلرژی هستن. یه سری آزمایش مینویسه. بعدم محبوبه رضوانی توی آمادگاه. ایشونم یه سری ازمایش نوشتن. من پیش این 2 نفر رفتم. سر بچه اولم هپارین زدم و آسپرین و پردنیزولون خوردم نیازی به سرم نبود. حتما پردنیزولون باید میخوردی. اگه بهت گفتن برو لنفوتراپی اصلا نرو خطرناکه نیازی هم نیس. کلا داروهای سقط مکرر مشخصه همین چندتاس.نا امید نباش همین که باردار میشی خیلی خوبه. مطمئننا زودی نی نی دنیا میاد