2777
2789
عنوان

شب اول محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست
توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خی ...

الهی که به حق حسین مظلوم به حق محبت حضرتو علی و فاطمه زهرا خدا محبت تو زندگی شما و همه بزاره و مشکل شما حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما عزیز برای ماه محرم تصمیم گرفتم که هر شب ساعت نو اکیپ ماه محرم رو راه بندازم 

فقط یه مشکلی هست تاپیکم تمام شده 

میشه تاپیک بزنین و مطرح کنین 

اگه کسی می زنه بگه نوشته بدم 

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
توسل کن ب مادر امام زمان 

توسل میکنم ازش میکنم امشب شوهرم غرورشو بشکنه بهم پیام بده و بیاد زندگیم خوب بشه 

۲۰۰ تا صلوات نذر میکنم 

توروخدا برام دعا کن 😔😔ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم 

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻
الهی که به حق حسین مظلوم به حق محبت حضرتو علی و فاطمه زهرا خدا محبت تو زندگی شما و همه بزاره و مشکل ...

ان شاءالله ایشالله الهی آمین دستت درد نکنه ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم همیشه خوشبخت باشی تنت سالم 

خانوما عزیز برای ماه محرم تصمیم گرفتم که هر شب ساعت نو اکیپ ماه محرم رو راه بندازم  فقط یه مشک ...

کسی نمیزنه دوستان؟ 

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

خانمهای عزیز من یک داداش جوان داشتم چهار سال پیش تصادف کردیم و فوت کرد خیلی خیلی پاک بوده و جدش سنگین. خیلی ها ازش حاجت میگیرن.ته دلتون یه نذر کنین زیارت عاشورا به نیت محمد مهدی حسینی. ثوابش هدیه کنید به روح داداشم. انشاءالله ناامید نمیشید. داداشم عاشق زیارت عاشورا بود

انشاالله به حق تمام شهدای کربلاواسطه ام بشن بین منوخدای عزیزتواین ماه یه شغل عالی بادرآمدثابت گیرم بیادآمین🤲🤲🤲

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
ان شاءالله ایشالله الهی آمین دستت درد نکنه ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم همیشه خوشبخت باشی ...

مرسی عزیزم. فقط واسه پسر منم دعا کنید هفته بعد باید سرش ام آر آی باشه هیچ مشکلی نداشته باشه

مرسی عزیزم. فقط واسه پسر منم دعا کنید هفته بعد باید سرش ام آر آی باشه هیچ مشکلی نداشته باشه

ان شاءالله عزیزم 🙏🏻خدا ضامن زندگیت باشه 

الهی آمین. به شیرخوار امام حسین خدا دلت شاد کنه با یکه نی نی سالم و خوشگل

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰