2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم رو پامه دارم تکونش میدم بخوابه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
منم دارم پ میشم درد دارم جاروبرقی گذاشتم وسط سالن ک مثلا جارو بزنم ی ساعت من دارم جارو نگا میکنم جا ...

ن من نیاوردمش وسط چون بدم میاد بخواد هی نگام کنه گفتم هر وقت بخوام بکشم جارو میپرم یهو روشو برش میدارم میارمش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

پام سوخته پماد زدم تا تکون میخورم درد میگیره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

رفتم حموم باید پاشم ظرفارو بذارم توماشین،یکم کتاب بخونم حاضر شم همسرم بیاد دنبالم ولی نی نی سایت اجازه نمیده ک

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

من باید برم بالا ظرفامو بشورم خونه رو جمع کنم دعا هامو بخونم منتظرم مامانم بیاد خونهرو تحویلش بدمو برم الان تو اتاق دراز کشیدم 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
ن من نیاوردمش وسط چون بدم میاد بخواد هی نگام کنه گفتم هر وقت بخوام بکشم جارو میپرم یهو روشو برش میدا ...

خخ خوب میکنی منم حال ندارم...اگ وسط نبود میزاشتم فردا جارو میزدم الان با این کمر درد مجبورررم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

کتاب خوندم 

رقصیدم و پیادع روی کردم 

زبان لغات خوندم 

بخور دادم و یخ گذاشتم رو صورتم دوش گرفتم 

مان جونم و داییم میخوان بیان اینجا 

پادکستمو باید گوش کنم و ی ماسکم بزارم رو صورتم تا جیگرم حال بیاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)