2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 48 پست
میدونم درسته حرف شما ولی فقط روزای اوله که این اتفاق میفته اگه اینطوربودکه با هرچیز کوچیکی لب تغییر ...

اااااا چه خوبببببب مرسی عزیزم پس شاید اون خانوم دکتر یادش رفته بگه این که تا یه چندروزی باید مراقبت کرد

مرسی مرسی دیگه تردیدم در این مورد رفع شد

اتفاقا همیشه سوال بود برام خانومایی ک ژل میزنن چجوری همسرشون ببوستشون😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم اگر مشهد هستی دکتر افخمی رو پیشنهاد میکنم خیلی طبیعیه کاراشون و زیبا منم منتظرم ...

کجای مشهده مطبش؟؟؟ موندگاری ژلهاش چقدره و هزینه اس ؟؟

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
ببین درد که نداره من زدم و برای ارتودنسی هم مشکلی پیش نمیاره چون منم توی همون زمان زدم، من رفتم کلین ...

واقعا درد نداره؟ اخه خیلیا میگن خیلیی درد داره و اشکشون در اومد

آمپول بیحسی زد؟ یا پماد؟

بخاطر ارتودنسی فرم لبم عوض شده لب بالام رفته داخل  می‌خوام بزنم

ب مظره من ک هیچ تخصص و تحصیلات پزشکی ندارم؛بهتره الان ژل نزنی چون با ارتو داری

ولی بازم با پزشکت مشورت کن خودت بهت میگه چیکارکن،چون خاهرزاده همسره من ارتو داشت خوده دندونپزشک پیشنهاده ژل داده بود البته بیشتر ب لحاظ درمانی نه زیبایی

بعد اینکه تزریقش هیچ دردی نداره،پماد بی حسی میزنن برات نیم ساعت بعدم تزریق ک اصلللن درد نداره

فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی باز میخوای از یه متخصص  بپرس 

من خودمم قبل اینکه تزریق ژل کنم کلی سوال و استرس داشتم 

برای تزریق ژل رفتم پیش دکتر شیرین گل محمدی هم خیلی دکتر خوبین نمونه کاراشون حرف نداره هم خیلی خوش برخوردن و خیلی صبورن 

من کلی سوال کردم ازشون واقعا با نهایت صبوری همه سوالای منو جواب دادن 

نمیدونم ارتودنسی ربطی به تزریق ژل لب داشته باشه یا نه

ولی خب با ارتودنسی یکم فرم لبات عوض میشه اما اگه لبات خیلی کوچیکه و راضی نیستی با دکتر مشورت کن

من تعریف دکتر غیبی رو شنیدم اکثرا مراجعه کننده هاشون راضین

دکتر آزیتا مولازاده توی صادقیه هستش مطبشون کارشون عالیه من و خواهرم همیشه واسه کارهای زیبایی و جوانسازی صورت می ریم پیش ایشون جدیدا تزریق ژل لب انجام دادم همونجور که می خواستم لب هام خوش فرم و خیلی طبیعی شده ... موادی هم که استفاده می کنن خیلی باکیفیت و خوبه