2777
2789

امروز سر ظهر اس داده كخ بيا ببينمت قرازه برم استرس گرفتم جوابمم نميده  ديشب خونه داييش بوده نكنه رفته دخترداييشو گرفته اخع اصلا قرار نبود بره قرار بود باهم بريم دارم دق ميكنم تورو خدا برام دعا كنين چيز هاصي نباشع 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه حرفی بینشون بود

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

شد شد نشد نشد 

ولششششششششششش کن 

تا بخوای پسر خوب هست نمونش خودم طلاق گرفتم مهرو گذاشتم اجرا سری سال نشده ازدواج کردم هرچن انگار این داره پاچش دوتا میشه ولی بخاطر عشق خوتو قربانی نکن 

ولششششش کن

کجا میره تو کجا میخاستی بری اصلا چیشد    

منم نفهمیدم چیشد دختر داییشو نگیره مگه قراره خونه هرکی میره بکیرتش یا قراربوده با اسی بره خواستگاری چی شد اصلا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دقیقاا😂 اینجور تاپیکا ک نامفهمون بعدشم استاتر کلا محو میشه جواب نمیده😑

ما وقتی استارترا محو میشن میگیم تایپکو زدن رفتن سرویس😂

منم نفهمیدم چیشد دختر داییشو نگیره مگه قراره خونه هرکی میره بکیرتش یا قراربوده با اسی بره خواستگاری ...

بابا اين اشغال بهم شوك داد كثافت بعد ظهر گفت ميخواد بره پيك ميك من فك كردم ميخواد برگرده انگليس 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
شد شد نشد نشد  ولششششششششششش کن  تا بخوای پسر خوب هست نمونش خودم طلاق گرفتم مهرو گذاشتم ...

اين خيلي خوبع از اين بهتر نيست