2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😢حتما خیلی شوکه شدی

وااای خدا خیلی روز بدی بود دقیقا ساعت8و10دقیقه تا بچه ب دنیااومد دکتر گفت واااای همونجا قلبم وایستادم خیلی حالم بد شد گفتم چشه گفت هیچی بخواب گذاشتنش رو تخت بعد اتاق پر دکتر و پرستار شده بودن جنع شده بودن دور بچم منم فقط خون میرفت ازم ازبس گریه میکردم و جیغ میزدم پاهاشم کلاب فوت بود وای خدا چ روزای سختی بود چ خاطره تلخی بود خدابراهیشکی نیاره انشالله😭😭😭

بله

عزیزم یه چیز بهت میگم ناراحت نشو

سندروم داون هم بی ربط نیست به به روز همبستری

توی قمر در عقرب اگر نطفه تشکیل بشه احتمال اینکه این جهش اتفاق بیافته زیاده

توی روایت داریم مجنون میشه

خوب سندروم داون هم با همه اجترامی که براشون قائلم یکم هوششون کمه در حد بچه میمونه گاهی

من یک دوستم دقیقا قمز در عقرب یجش تشکیل شد سندروم داون شد

بجه هلی بعدیش فهمید این اشتباهشو و بجه ها سالم دنیا اومدن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
وااای خدا خیلی روز بدی بود دقیقا ساعت8و10دقیقه تا بچه ب دنیااومد دکتر گفت واااای همونجا قلبم وایستاد ...

آغااااا از اعماق وجودم درکت کردمممممم😢😢😢😢😢😢😢اون لحظه که گفتن واااای قلبت ایستاد آره؟اون لحظه بدترین چیزای دنیا اومد تو ذهنت؟؟😭😭😭

خیلی بده آغاااا😢😢😢

پاهتش چی بود متوجه نشدم😢

چهرشون راست میگی فرق داره بابچه های دیگه اما نه خیلی

یه دایی داره شوهرم خیلی نازه

از آدم عادی باهوش تره

یعنی هوش نه حافظه زیادی داره

و عاقله واقعا

الان شصت سالشه مودب و مرتب😍😍

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
آغااااا از اعماق وجودم درکت کردمممممم😢😢😢😢😢😢😢اون لحظه که گفتن واااای قلبت ایستاد آره؟اون لحظه ...

پاهاش کج بود به داخل برااونم خیلی اذیت شدم گچ کردیم عمل کردیم من از روز2 زایمانم تو بیمارستان اکبر بودم از زایمانم خیری ندیدم از نوزادی بچم نتونستم لذت ببرم خیلی سخته خیلی

جدی😮 از کجاباید بدونم ک کی همبستر بشیم 🙈

عزیزم مستند نسل پاک رو ببین

و یک تقویم نجومی هم بخر

پاهاش کج بود به داخل برااونم خیلی اذیت شدم گچ کردیم عمل کردیم من از روز2 زایمانم تو بیمارستان اکبر ب ...

آخ بمیرم واسه دلت چه سخت بوده😔😔😔ولی حتما خدا صلاح دیده و حکمتی توش بوده گلم انشالله بزودی زود یه نینی سالم بهت بده

به اون روزا فکر نکن

فقط تموم محبت دنیارو به بچت بده اون بچه دست خودش نیست که اینجوره خداروشکر که مادری مثل تو داره😚😚😚😚

چی نفهمیدم😀

تصحیحش کردم🤗