بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم ۵ سال که دوست بودیم خیلی خیلی خرجم میکرد ، با اونکه خودم کارمند بودم، ولی تو دوران عقد انقدر مشکلات زیاد بود و بدو بدو داشتیم واسه همه چیز خیلی یادم نمیاد، البته ما هیچ وقت قرار ماهیانه نداشتیم حتی همین الان اش، چون خودم درآمد داشتم، ولی بیشتر اوقات کارتش دستم بود حتی تو دوستی اجازه داشتم راحت خرید کنم ، ولی در کل تو عقد در حد خرید لباسی چیزی وظیفه اش نه اینکه ماهیانه، ماهیانه هنوز وظیفه پدر شماست، چون شما هنوز تو منزل پدرت و با اجازه اون داری زندگی میکنی و میری میای
نه وظیفشه خرجی بده، وقتی عقده، قرار نیست از اون اجازه بگیرم کجا میرم میام، فقط بهش اطلاع میدم، خودمو ...
من پدرت گفتم عزیزم، نگفتم اجازه بگیری، ضمنا متاسفانه تو ایران هدف بیشتر دخترا از ازدواج اینه که خرج خودشون بندازن گردن طرف مقابل ،من نمیگم شوهر وظیفه نداره ها ،اولا به نظرم شوهر عقدی وظیفه خرجی ماهیانه نداره ضمن اینکه قانونا هم نداره در ثانی متاسفانه بعضی از دخترهای ما به گونه ای تربیت میشن کلا باید محتاج یه مرد باشن حالا یا پدر یا همسر ، کلا وظیفه میدونن یکی خرجشون بده، من خودم به شخصه اگر برادر یا پسر داشته باشم اصلا دوست ندارم تو این دور زمونه ازدواج کنه چه برسه با همسری با این تفکر، من حتی نو دوران مجردی هم یاد ندارم از لحاظ مالی خودم محتاج پدرم کرده باشم تا درسم تموم شد کار و استقلال مالی،اصلا نزاشتم خانواده ام ذره ای تحت فشار باشن هم جهاز هم خرید عروسی هم سیسمونی همه خودم،و همسرمم همینطور ،گناه نمیکنن که زن میگیرن،