2821
2789
عنوان

درد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
مجردم عزیزم خیلی دردم میگیره اصلا

منم مجردیم همین بساط رو داشتم بعد ها فهمیدم علتش بسته بودن مسیرش بوده‌.

شب زفاف نتونستیم کاری کنیم چون پردم پاره نمیشد رفتم دکتر معاینه کرد گفت بکارتت اندازه یک میلیمتر بازه.محبور شدم جراحی کنم.

شاید شاید شماهم مشکلت همین باشه.که اگه این باشه چاره ای جز تحمل نداری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم مجردیم همین بساط رو داشتم بعد ها فهمیدم علتش بسته بودن مسیرش بوده‌. شب زفاف نتونستیم کاری کنیم ...

دقیقا احساس میکنمـ منم همینطورم چون دکترم رفتم گفت باید تحمل کنی

❤I LOVE YOU❤Alirezam
مجردم عزیزم خیلی دردم میگیره اصلا

ببین عزیزم، دقیقاااااا حالت حال منه 

منم درد میگیره فجیییییحححححححححححح

اولا اوکی بود بعد چند دوره افتضاح درد گرفت و بهتر نشد 

تا یه مدت کارم شده بود ژلوفن خوردن اونم روزی دوتا. از بس که درد داشتم 

دکتر رفتم دوبار گفت هیچ مشکلی هم نداری 

سرچ کردم دیدم اگر من همینجور بخوام هی ژلوفن بخورم و تازه بازم درد داشته باشم تا دوسال دیگه این معده، معده نمیشه واسه من که 

این کارارو نکن 

حموم نرو تو پریودی، سردی به هیچ وجه نخور، چیزای ترش اصلاااا و اینکه  

خودتو با دستمال خشک کن، سعی کن دلت و کمرتو گرم نگه داری، تمرین های یوگاهم خیلی مؤثره، 

هر 8 یا 9 ساعت یه بار هم شیاف دیکلوفناک بزن، آروم میشی (مهمتر از همش همینه، شیاف ) 

شاید باز دردت بگیره تو این 7 روز ولییی خیلیییییییییییی کم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ببین عزیزم، دقیقاااااا حالت حال منه  منم درد میگیره فجیییییحححححححححححح اولا اوکی بود بعد چند ...

مرسی  دوست عزیز حتما انجام میدم دستتون دردنکنه❤💋💋💋💋

❤I LOVE YOU❤Alirezam
مرسی  دوست عزیز حتما انجام میدم دستتون دردنکنه❤💋💋💋💋

خواهش عزیزم😃😍

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
2824
2823
2791
2779
2792