2777
2789
عنوان

۹.۹.۹۹ چیه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
روزی که همه خانم های نی نی سایتی آرزوشون برآورده میشه ان شاءالله

😕😕😕😕انشالله

منم تو ۹.۹.۹۹ یه خبر خیلی خوووووووب میشنوم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
فزولم میفمی فزول فضول🤦🏼‍♀️

😶

یه آرزویی میکنیم ..و از خدا میخواهیم‌تو این تاریخ به وقوح بپیونده

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب امضا مردم چیکار دارین مگ ضرری ب شما میرسونه هی همه تاپیک میزنن عجبا

😶چرا میزنید

خب من ندیده بودم تاپیکارو

به این نگاه کن که الان یه نفر دید دلیلش چیه و هی داره میگ انشالله

بله🤪🤪🤪

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
قیمه دوس🤪🤪🤪

نصفه شبی هوس قیمه کردم😭😭😭 وای این روزای اخر یکسره هوس غذا میکنم برعکس اوایل😢😢😢قیمه و کته با سیب زمینی خلالی😋😋😋ماست خیار و نوشابه هم باشه چه شودددد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
😶 یه آرزویی میکنیم ..و از خدا میخواهیم‌تو این تاریخ به وقوح بپیونده

انشالله عزیزم

نصفه شبی هوس قیمه کردم😭😭😭 وای این روزای اخر یکسره هوس غذا میکنم برعکس اوایل😢😢😢قیمه و کته با سی ...

ماست و خیار نوشابه باهم🤮🤮🤮🤮

😶چرا میزنید خب من ندیده بودم تاپیکارو به این نگاه کن که الان یه نفر دید دلیلش چیه و هی داره میگ ا ...

نزدم گلم شما حالت زدن خوندی انگار🤣بله قرارشد بزاریم هرکی دید دعا کنه انرژی مثبت زیاد بشه هرکیم ب خواستش رسقد اعلام کنه بقیه امید بگیرن

تا تاریخ۱۳۹۹/۹/۹ برام دعا کنین انشاءالله مادربشم😁
نوشابه رو که نمیریزیم تو ماست خیارا😂😂😂 

قیمه ها رو میریزید تو ماستا🤮🤮🤮🤮

ویار دیگ حتما 

انشالله منم نصیبم بشه تخم مرغ خیار ماست هوس کنم

نزدم گلم شما حالت زدن خوندی انگار🤣بله قرارشد بزاریم هرکی دید دعا کنه انرژی مثبت زیاد بشه هرکیم ب خو ...

انشالله به حاج قلبیتون برسید

قیمه ها رو میریزید تو ماستا🤮🤮🤮🤮 ویار دیگ حتما  انشالله منم نصیبم بشه تخم مرغ خیار ماست هو ...

نه اونجوری قاطی پاتی بدم میاد. قیمه و سیب زمینی و کته و ماست خیار کنارشم نوشابه زرد توشم یخ بندازی😥😥😥😥میخوااام

قسمتت انشاالله😁😁😁😁

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
نه اونجوری قاطی پاتی بدم میاد. قیمه و سیب زمینی و کته و ماست خیار کنارشم نوشابه زرد توشم یخ بندازی😥 ...

چشماتو ببند تخیل کن داری میخوری😝😝😝

انشالله عزیزم

ان شاالله

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤