2777
2789
عنوان

دندون يا حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدي؟قبولي حقوق اسونه يعني؟من يك سال بخونم ميتونم حقوق قبول بشم؟چون من پايه م تو تحربي متوسطه رو به ب ...

شما یکسال بخونی حقوق قبول میشی ولی برای قبولی در وکالت بهتره دانشگاه خوبی درست خونده باشی تا راحتتر قبول بشی

شما یکسال بخونی حقوق قبول میشی ولی برای قبولی در وکالت بهتره دانشگاه خوبی درست خونده باشی تا راحتتر ...

درسته نظر شما چيه من الان دو راه دارم يا فيزيو تراپي بخونم يا حقوق كدوم بهتره؟

جدي؟قبولي حقوق اسونه يعني؟من يك سال بخونم ميتونم حقوق قبول بشم؟چون من پايه م تو تحربي متوسطه رو به ب ...

من از اول مهر شروع کردم کتاباشو خوندم تا ۱۳ تیر که کنکور داشتم...فقط برا عربی کلاس رفتم اونم نصفه نیمه والا بقیه کتابارو خودم خوندم و مشکلی هم نداشتم...باورت نمیشه چقدر آسون بود😍😍😍بخدا بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم من

میانگین ساعت مطالعه ام خیلی کم بود ترازام میانگینش ۶۵۰۰ بود....اگه پایه ات خوبه حتما تو انسانی موفق میشی حتمااا

منم پایه ام تو تجربی خوب بود ولی حوصله خوندن زیادو نداشتم و حقیقتا شرایطمم سخت بود خیلی سخت

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من نميدونم درامد فيزيو چه قدره

آهان ببخشید من منطورم رادیولوژی بود

دوستم پارسال میگفت درآمدش ۴ تومنه کارشون هم زیاده ولی چون دستگاها از خودشون نیست درامد آنچنانی ندارن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من از اول مهر شروع کردم کتاباشو خوندم تا ۱۳ تیر که کنکور داشتم...فقط برا عربی کلاس رفتم اونم نصفه نی ...

من عربيم و ديني م عاليه مديرم بهم ميگفت انساني بري حقوق قبولي سريع نميدونم چيكار كنم فيزيو بخونم يا حقوق

بنظرم دانشگاه نرو شما 

چون معلومه آدم بی هدفی هستی 

و نمیدونی چی میخوای 

هنوز تو اون دوره گیر کردی که بر اساس عنوان و اسم رشته ها ملت انتخاب رشته میکردن 😅

هر وقت علاقه ات رو پیدا کردی اونموقع برو دانشگاه