2777
2789
عنوان

راستشو بگید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 61 پست
۵ تا🤕 ۳ تاشون ترکیدن یکیشم نگه داشتم روز مبادا خدایی نکرده این ترکید اون باشه

رو دست همه زدی تا اینجا 😂😂👍🏻

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا داشتم قبل این ترکیدن

نامردا نمیبخشم اونها ک باعث شدن کاربری قبلیم بترکه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

فعلا یکی.ولی قبل از این ۴تا داشتم. این پنجمیه

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
😂😂👌

جدی همین یکیو دارم فقط باور نمی کنی

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
همین یدونه میخوام یکی دیگه بسازم بلد نیستم

بلدی میخواد مگه! 

مثل همین که ساختیه دیگه 

با ی خط دیگه 

من دو تا خودم كه پسورد قديمي رو يادم نيست  دوتا با خط شوهرم  يكي با خط پدر شوهرم

پدرشوهرررر 🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 

یه کاربری قدیمی تر داشتم ک خودم از نی نی یار خواستم بتروکونه چند ماه نی نی سایت نداشتم تا دوباره با این خطم یه کاربری دیگه نصب کردم کلا چه اون موقع چه الان یه کاربری داشتم واقعا چند تا کاربری دارین؟😅به چه کارتون میاد بگین کاربریه منم نصب کنم؟😅😅

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
بلدی میخواد مگه!  مثل همین که ساختیه دیگه  با ی خط دیگه

همیشه با گوگل میام این بزنم خروج از حساب بعد دوباره بسازم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
۵ بار ترکیدم این یکیو با سیم‌کارت بابا بزرگم اومدم‌فقط می ترسم از روزی ک تبریک ۱ سال عضویت بره براش ...

😂😂😂 نترس بابا بزرگا معمولا اس ام اس ها رو نمیبینن 😂