2777
2789
عیبی نداره 😆😆هرکس طاووس خواهد جور هندوستان کشد 😂😂

بله خربزه خوردم پای لرزشم میشنم 😅

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای چقد بدم از ماهای اول بارداری میاد

برای من از هفته 9 شروع شد شدید 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بله خربزه خوردم پای لرزشم میشنم 😅

افرین 😂😂

اولاش سخته بعدش دیگه نمی تونی پاشی از بس میخوری 😋😋

لامصب نمیدونی که کوفتم بهم مثل عسل میچسبه 🙁تو یه هفته یه کیلو اضافه کردم 😆😆

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
برای من از هفته 9 شروع شد شدید 

زن داداش من ب حدی حالت تهوع داره ک خون بالا میاره اینقد بهش فشار میاره تا سه ماه فقط نون و هندونه می خوره

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
افرین 😂😂 اولاش سخته بعدش دیگه نمی تونی پاشی از بس میخوری 😋😋 لامصب نمیدونی که کوفتم بهم مثل عسل ...

خوشبحالت 😅 من حسرت به دل موندم یه چیزی هوس کنم بخورم 😂😂😂

زن داداش من ب حدی حالت تهوع داره ک خون بالا میاره اینقد بهش فشار میاره تا سه ماه فقط نون و هندونه می ...

منم همینم دیگه کم مونده برای منم خون بیاد 😑

😆😆شوهرم میگه تو نون خشکم هوس میکنی 😂😂 درست میشی 😆😆

حالا اسم من و گذاشته لامپ کم مصرف 😂😂😂😂

منم همینم دیگه کم مونده برای منم خون بیاد 😑

عزیزم ..پ چطور می تونی غذا درست کنی ..خود من سه ماه آشپزخونه ب چشم ندیدم خونه برادر شوهرم جفتمون بود موقع نهار و شام دخترمو می فرستادم اونجا دیگه جاریم برامنم غذا می فرستاد

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
عزیزم ..پ چطور می تونی غذا درست کنی ..خود من سه ماه آشپزخونه ب چشم ندیدم خونه برادر شوهرم جفتمون بود ...

بزور درست میکنم 😞کسی نیست والا برای من بیاره 

😂😂😂پر مصرفیتم میبینه  اون موقع قیافش دیدنیه 😂😂

بذار ببینه 😂😂😂😂😂 شاد بشه